RedFlower_ 4 yaş 2 aylik o ğlum 1.5 kilo vermiş nedensizce birden yemeği bıraktı zaten beslenme bozukluğu vardı. 17.90 Boyu en son 108 di Şuan kaç bilmiyorum Ama her gören çok zayıf ve büyümemjs diyor Sizlerin kaç her çocuk kendine özel evet ama genelleme olarak merak ediyorum pestil tablosundan göremedim
Nil10 RedFlower_ bence normal ayına göre ideal kilosu 16 zaten . Benim kizimda 4 yaşini 5 ay gecti 19.5 kilo boyu 116 cm oda zayıf duruyo bence saglikli olmalari daha onemli
AlinaEmreHan1 RedFlower_ 4yaş 1ay yarın aşıya götüreceğim orda baktırırım Bakalım ne kadar olmuş boy ve kilosu
livanurvealpinannesi61 RedFlower_ kilosu boyu yaşına göre gayet iyi. Benim kızım 4.5 yaş 106 cm Di en son kilosu şuan 18 kg oğlum 3 yaş 100 cm 16 kilo oda
RedFlower_ Nil10 Maşallah boyu da uzunmuş kızınız . Evet tabiki sağlık önemli Ama işte bizim vitamin eksikliği ve kan değerleri düşüyor iştahsız bir çocuk olduğu için Buda acaba gelişimi engelliyor genel yaş gurubu ile aynı mı meraj ettim
RedFlower_ AlinaEmreHan1 yarın yazar mısınız merak ettim bende yarın bizimde doktora gitcez bakalım gelişmi nasıl 3 ayda bir gidiyoruz Bizim kan değerleri düşüyor
Tbockk 4.5 yas boy 108 cm kgsi 15.5 kreş tr cok hastalandi cok zayifladi, bize de her goren cok zayıf diyor, zayif diyenleri boğasim geliyor artık cocugum 4 ay içinde kac kere hastalik atlatti aptal aptal konuşuyorlar
Muhkub60 2 ay sonra 5 yaşına girecek. 16.7 kilosu 105 cm boyu var. Yüz bölgesi kilolu gösteriyor ama vücüdu zayıf. Zayıf diyende çok oluyo. Sadece yanaklı diyolar. Amann sağliklı olsunda kilo önmli değil. Biraz boyu kısa geliyor bana ama zâten ebeveyn olark biz uzun değiliz ki çocuktan ne beklicez. Tam geçen sene ocak ayında 4 yaş kontrol de de 16 kilo 102 cm di. Kilo devamlı alıp verdi. Hem hastalık dönemnde hemde bnm zor geçen hamilelik doğum vs derken pek iilgilenemedim sanırım. Biraz üstüne düşmeynce hemn kilo veriyor. Daha bikaç ay öncesine kadar 15.9 a düşmüştü çok şükür tekrar almaya başladı