elifhumaa shibalba yasee01 Anlık bilgi veriyorum koltukta oturturmuyor koltuğa oturdum mu aşağı gel der gibi baba bakarak bağırıyor inince susuyor 😂
yasee01 elifhumaa ne güzel çocuk seni yanında istiyor 😂 dün kayinvalidemlere gittik mutfaktaydim oğlum da icerdeydi neredeyse yarım saat görmedi beni hiç umrunda değil insan biraz ağlar beee 😂😂
elifhumaa yasee01 tuvalete gidemeyince anlıyorsun bunun değerini 🥲 gurbete gidermişim gibi çığlık kıyamet
Tekbenimsucumguzelolmakdemi elifhumaa 8 ay 10 günlük oğlumda öyle resmen yan yana oturuyoruz ayağa kalkınca ağlamaya başlıyor bırak kapıdan çıkmayı
elifhumaa Tekbenimsucumguzelolmakdemi 😂😂 dün öğle uykusundan sonra giydirdim salona getirdim yere koydum ve yanına oturdum ama ben oturana kadar o ağlayara hızla yüz üstü dönüp kapıya doğru dönmeye başladı sonra ben de arkasında kaldım annem buradayım dedim gülerek baktı bir anda susup 😂😂 bu bebişler neden böyle
elifhumaa Tekbenimsucumguzelolmakdemi malesef kaybolma duygusu oluşuyormuş gittiğini anlıyormuş fakat geri gelmeyeceksin sanıyormuş inşallah hemen geçer ya
Tekbenimsucumguzelolmakdemi elifhumaa aynen belli bı dönem bu sendrom devam edecekmis. Sağlıklı olsunlarda inşallah
yasee01 Denizimko sadece acıkınca ve uykusu gelince ağlıyor beni istiyor onun dışında umrunda değilim alıştım artık 😂
Denizimko yasee01 benimki de öyle sadece acıkmış uykusu varsa arkamdan ağlar kaç aylık oldu bebeğiniz gelişimi nasıl
yasee01 Denizimko 10 ay 7 günlük şuan ama cok tembel ya emeklemiyor istese doner ama cani istemiyor takmıyorum ama doktor gelişimin de bir sıkıntı yok diyor sizinki kac aylik
yasee01 Denizimko baba mama meme çok nadir anne diyor yabancılara gitmiyor ağlıyor hemen ama tanıdıklarında duruyor
Denizimko yasee01 teşekkür ederim cevabınız için Allah sağlık sıhhat uzun versin size de yavrunuza da