Kahveseveranne Kızlar 15 günlük bebeğim pişik oldu poposu kıpkırmızı Bepanthol ve sarı kantaron yağı sürdüm hiçbir işe yaramıyor acil bir çözüme ihtiyacım var
aysegul_my Kahveseveranne poposunu batikon varsa evde ilik suyla sil sonra batikon dök acik birak poposunu sık sık bizimde olduda vallahi 20 gün cektik hemen düzelmedi cok kötüydü antibiyotikli kremler var ondan yazdir saglik ocagina falan ondan sür birde sudocrem biraz iyi geliyo ama en cok havalandirirsan batikon sürup daha cabuk kuruyo
Kahveseveranne funda0923 zaten normalde de suyla siliyorum ıslak mendil kullanmıyorum ama neden böyle oldu anlamadım
tubasrn ttrck ben kendim için kullanıyordum doğumdan sonraki dikişlerime çocuğun pisliğine sürsem ağır gelmez mi ki
sevgii55 Kahveseveranne 21 günlük bebeğim bezden dolayı kızırıklık oluyor hemen Hametan sürüyoruz . 2 günde 3 günde bir hergün kullanmıyoruz 😊inşAllah kısa sürede atlatırsınız
Kahveseveranne sevgii55 benimde elimde hametan krem vardı sürdüm ama inşallah işe yarar poposunun acısına dayanamıyor
Avesila Kahveseveranne Ilık su ve pamukla pansuman yapın. Açık kalsın, hava alsın. Çok olmamak kaydıyla da travazol krem sürün.
dambiik Kesinlikle sudokrem bepanthol falan hiçbirşey geçirmedi sudokrem diğer bez değişimine kadar geçiriyor
ttrck Eğer ki açık yara gibi olduysa kesinlikle rifocin ile pansuman yapın, eğer ki mantarsa farklı krem kullanman gerk
poyrazarelinannesi Her şeyi denedim ben, en iyi gelen Baboon Natural Prebiyotikli Pişik Önleyici Krem oldu. İçeriği de tertemiz. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Aycan12ay Kahveseveranne canım onları bende denedim bepantol kantaron hindistan cevizi yağı zeytinyağ hepsini denedim geçirmedi sağlık ocağına götürdüm mavi hametan verdi bide trosyd diye bi krem verdi ikisini birlikte kullandım 2-3 güne geçti
Aycan12ay Birde geceleri normal de ben altını değiştirmiyodum uykusu bölünmesin diye geceleri de 1-2 kez değiştirdim altını sık sık havalandırın alt açma bezi serin biraz açık kalsın
Kahveseveranne Aycan12ay ben gece gündüz her emmeden sonra değiştiriyorum çocuk ona rağmen pişik oldu
BetulSena_00 Sudokrem bepantol va bunların hiç biri cildi alerjik ise geçirmiyor yarın sağlık ocağına gidin bence troysd ve hamazing yazdırın efsane bi ikili bir gün sürecek pişiği geçecek 😊