ikibebebiana minikbalinannesii evet şuan çok stresli zamanlardan geçiyorum. Birde kolumu zorladim ondan da olabilir mi sizin bir tane miydi şişlik
minikbalinannesii ikibebebiana benım bır taneydı sag koltuk altımda fındık kadar vardı ve oynuyordu bırde agrı yapıyordu . O aralar genel cerraha sıra bulamamıstım ama sonrasında zaten gecmıstı cok sukur.
minikbalinannesii ikibebebiana bırde uzun suren bı grıbım vardı o sıralar bu yemı epey zorlamıstı bır ay atamamıstım grıp oksuruk semptomlrını. Onlar da yapıyormus bu sıslıklerı dıye duymustum. Sızde varmı soguk algınlıgı vs
ikibebebiana tombikbebe benim ilk hissetigim şişlik aynı sizin ki gibi oldu. Jiletle aldıktan sonra dedorant sıktım 3 gün sonra şişlik hissettim . Ama 5 ay oluyor kaybolmadı.. buyumedi de …
tombikbebe ikibebebiana ben de uzun süre bekledim geçer diye ama öyle kaldı sonra korktum meme ile ilgili mi diye doktora gidince basit bir işlemle aldılar ama çıkardıklarını gördüm yani benim hissettiğim nohut kadardı ama çıkan şeyin parmak kadar kökü vardı resmen bir doktora görünüm bence
ikibebebiana minikbalinannesii yok herhangi bir enfeksiyon.. Meme ile ilgili problemler de bu tür şikayetler yapıyor ya beni tedirgin eden o oldu. E nabizdan baktım 7 ay olmuş meme ultrason cektireli
Kivitonunannesi ikibebebiana bende de üniversite 1. Sinifken olmuştu. Çok korkmuştum ama geçti bir süre.
Kivitonunannesi ikibebebiana evet kızarıklık falan yoktu ama kolumu kaldırıp koltuk altına bakınca böyle fındıktan biraz daha büyük bir şey vardı. Apse gibi de değildi yani o yüzden korktum ama geçmişti birkaç zaman sonra
ygtirmk ikibebebiana bı ara bende de olmuştu iğne ile patlatıp sıktık irin aktı sonra bidaha olmadi kıl dönmesi olmuştur büyük ihtimalle
klnkaysnr Bende de olmuştu. Vücutta hastalık olunca lenflerimin büyüdüğünü söyledi doktorum. Vücudum böyle tepki veriyormuş. Sık sık karşılaştığım bir durum. Hatta bacak aramda da çıkıyor ama kayboluyor.
balarisi_2019 ikibebebiana benim de elime geldi koltuk altimda 3 gun once. Mercimek kadar. Kucuk ama sert. Sert olmasi iyice korkuttu beni. 2 aydir da koltuk altim agriyordu demek ki bu yuzdendi. Isin en kotu taradı dr a gitmekten cok korkuyorum ya kanser derse diye. 2 oğlum var ne yapar yavrularım
ikibebebiana balarisi_2019 canım ben gittim reaktif dedi benim ki 2-3 tane birden koltuk altim çok ağrıyordu öyle fark ettim bende ayrıca benim boynum da da varlar
balarisi_2019 ikibebebiana sertmiydi canim benim ki mercimek büyüklüğünde bastirinca kaymıyor sanki. Koltuk alti agrin gecti mi peki? Cuma genel cerraha gidecem cok korkuyorum
ikibebebiana balarisi_2019 agri geçmiyor canım. Ultrasonda iyi huylu lenf buyumesiymis benim boynumda da var ayni sekilde sen emziryorsan k yuzdem de olabilir
Ozlemse ikibebebiana iyi günler postu açalı baya olmuş ama bir şey sormak istiyorum benim de koltuk altımda bir tane lenf bezi şisti mastitten dolayı altı ay önce reaktif dediler ama hala bazen ağrı yapıyor tam geçmedi sizin geçti mi ?hala emziriyorum