Dila97 Aselemine27 kac kiloydu ki cocugunuz benim oglum 2 bucuk yasinda 14 kilo hic kilo almiyo vermiyoda çok istahli degil ama yiyo biraz bende kullansam mi bilemedim
Feraye_ Aselemine27 hangisi alıyorsun cnm ya valla kusura bakma yordum seni çok soru sordum eczacı kafamı karıştırdı yada dedginiz gibi satmak için öyle soyledi
tombikdonerkankasiiskender Ya benimde oğlum 30 aylık 10 kg boyuda 85 cmdi en son baya zayıf minyon bunu bende kullansam olur herhalde değil mi kilo almasını istiyorum çok zayıf 😔😔
Aselemine27 tombikdonerkankasiiskender kullan canım gerçekten memnun kalırsın benim kızım uzun olmasına rağmen ben kilo için kullanıyorum
Abdisumeyye Aselemine27 bende oğluma argivid focus kullanıyorm 5 yaşında oğlum yemiyor istahsiz diye qldim kilo qlsin diye doğru mu aksam verince boy uzqtio sabah verrsenn kilo aldirr bilgisi öyleyse bende sabahları vereyim canim
Aselemine27 Abdisumeyye evet iki doktor da öyle diyordu videoda dinlemiştim sabah kahvaltıdan önce ver bi sürede benim kızımın boyu iyi die ben hep sabah verdim
Aselemine27 tombikdonerkankasiiskender evet canım içinde ölçek var ztn bi kaşık ver 1 gidiyor ztn bi ay kullan faydasını görürsün bence
Aselemine27 tombikdonerkankasiiskender boyu için de kullan kuzum bitince bi tane daha al gece var arkadaşım oğlum güzel uzadı diyor çünkü boyu kısa ayına göre tabi anne. Babaya görede minyon olablir
tombikdonerkankasiiskender Aselemine27 benşm derdim kiloyla alıcam teşekkür ederim şniAllah biraz da olsa alabilir kilo