Glcntna Bdd çinko ve iştah acıcı alerji şurubumuz vardı . Bitince ara ver desi doktor argavite geçersin demişti . Argevit kullanıyorum şuan doktor bilgisi ile . Ama benimki çok zayıftı yeni yeni topladı
Feraye_ Aselemine27 doktorunuzmu önerdi acaba sizmi aldınız oğlumda çok istahsiz bu ara faydası olur mu
Aselemine27 Feraye_ evet önerdi çok işe yaradı kızım kilo aldı yani hem de yeme yiyor en azında hiç yemiyordu
Feraye_ Aselemine27 çok teşekkür ederim genelde boy uzaması için veriliyomus oğlumun boyu iyi bı sıkıntı olmaz heralde bide fiyatı ne kadar☺️
Aselemine27 Feraye_ benim de kızım boyu iyi gece verince boy uzatıyor sabah verince kilo yapıyor diyor doktorlar ben sabah kahvaltıdan sonra veriyorum kilo aldı kızım bi tane bitirdik tam bi ay giitti ikinci şişeye geçtik fiyatı 250 tl felan değişebiliyor
Feraye_ Aselemine27 ya ben sordum ecznaeye 394 TL dedi fotoğrafını rica etsem atabilirmsiiniz ecznwlerde 240 TL den aşağı bulmazsin diyo Siz trendyoldan fln mi sipariş vermistiniz acaba
Abdisumeyye Aselemine27 bende oğluma argivid focus kullanıyorm 5 yaşında oğlum yemiyor istahsiz diye qldim kilo qlsin diye doğru mu aksam verince boy uzqtio sabah verrsenn kilo aldirr bilgisi öyleyse bende sabahları vereyim canim
irem12 Aselemine27 ya birde kan değerleri nasıldı bebeğinizin d vitamini b12si kanı? İyi miydi bu ilacı kullanmaya başlarken. birde 1 yaşında kaç kaşık verdiniz
Aselemine27 irem12 değerlerine bakmadık direk başladık yani benim kızım 2 yaşında bi ölçek kullanıyoruz ama arkadaşım bi yaşında oğlu bi çay kaşığı veriyor