Marsila Kızlar bebeğim 4.5 aylık doktorumuz temiz içerikli diye bunu verdi ama ne kadar kullanmak gerekiyor bunu söyledi ben mi yanlış anladım bilmiyorum kilo* 2 dedi yani 6 kilo ise 12 damla mi kafam karıştı valla bilen varsa yardımcı olabilir mi?
gencturk Marsila benim sayfamda bi gönderi var fotoğraflı bakabilme durumunuz varmı acaba çok geçmiş olsun bu arada sizde uyuz hastalığı geçirmişsiniz sanırım oğlumun elinde ve vücudunda çıkanlar sizce uyuzmu ?
livanurvealpinannesi61 Marsila ocean Microfer temiz içerikli değil malesef kilo başı 2 damla veriliyor
alparslan1_ Marsila eczacı bana 1 yaşına kadar damlalıktaki 0.5e kadar çek öyle ver dedi 1 yaşından sonra isteğe bağlı kullanmaya devam edersen 1 tam ölçü çekip verirsin dedi. Ama sizinki şuan küçük yinede bilemiycem. Ben hemşirelerin karışıklığından dolayı zamanında başlamadım 6 aylıkta başladım o yüzden tam bilgim yok
Yuse Ben de ilk zamandan beri kullanıyorum şu an 11 aylık 0,5 ml veriyorum yani damlalığın yarısı kadar, yaklaşık 15 gündür 1 ml e başladım 15 aya kadar böyle olsun dedi doktorum bir değeri hafif düşüktü