Sarenur_Kara bebeğim sizinki kadarken 3x8 veriyodum. 2aylık kontrolünde şehir dışında olduğumdan başka doktora gittim ve 4x15 başlattı. Yani tam 2 aylıktı. 3x8 yetmez zaten falan demişti. 3aylık kontrolünde yine kendi doktoruma yani 3x8 verene gittim ve 4x15verdiğimi söyledim, fazla o dedi biogaia vereyim onu dene dedi. Ben resmen hem günde 5damla biogaia hem de 4x15 sab simplex verdim 🙈 buna rağmen her mama öncesi yarım saat 40dk masaj yapardım. Özellikle geceleri. Benim bebeğim çok gazlıydı çünkü 🤷♀️ Diğer doktordan hiçbir şey olmaz korkma sözünü duymak beni rahatlattı. Bebeğim şu an yaklaşık 5bucuk aylık. 2 aydır farklı ve iyi bir doktora gidiyorum çünkü reflü tedavisi görüyoruz. Relactaz verdi ve ben sab simplex benim kızıma iyi geliyo dediğimde relactazı bırakma ve sab simplexi 3x15 verebilirsin dedi. Her beslenme öncesi de 5 damla relactaz veriyorum. Bebeğim erken doğdu benim. Sanırım o yüzden çok gazlıydı. Hala öyle. Uzun uzun anlattım ama 2 doktordan onaylı olarak bu kadar fazla kullanıyorum demek istedim. İçinize sinsin diye 😊