Bebegimm1 Tgbtn 1.5 yaşında bizimle sandalyeye oturuyordu böyle daha iyi oldu sürekli mama sandalyesini taşı et temizle zor oluyordu
Biz3kisiyiz_ Sontvbukucu vallahi benim kızım da aynı 🙈 masa da oturuyor ama üstünde sandalye de değil 😂
Deletedmom_112 Tgbtn şuan 24 aylık yiyebiliyor, sadece masadan biraz aşağı da kaldığı için çorba gibi sulu şeyleri kendisi içemiyor.
CankizimRavzam Tgbtn benim kızımda düşecek gibi olurdu ayağa kalkardı sürekli inip çıkardi oyuncak etmişti resmen bende kaldırdım uzun bir süre yer sofrasında yemek yedik ailecek 🤭🤭
Gencanne2 Tgbtn Ben öyle bir şeylere basıp bir yere çıkmayı öğrenmesinden korkuyorum camdan falan bakmaya çalışır diye yani bilemedim
Sapsikanne Tgbtn benimki de oturmuyor genelde aktivite masasında yiyor normal yemek saatiyse de bizimle sandalyeye oturuyor bazen altına yastık koyuyorum boşverin yani nasıl yemek istiyorsa öyle yesin
Dlk55blt-rdvn Bnu90 hareketli çocuk her daim aynı malesef. Büyüdükçe kolaylaşan şeyler var zorlaşan şeyler var. 2 yaş sendromuyla zorluyor ama