Lazerlimunafik deleted20517 Bir olay veyahut kavga olsa kişi kendi hesabını kendisi kesiyor. Kişi kendi adaletini kendisi sağlıyor. Adalet yok cümlesi de bunlara bahane oldu. Zaten yok da ama bu konuya da ciddi manada el atılması lazım. Dediğin gibi artık büyük küçük herkes tehlike arz ediyor
deleted20517 Lazerlimunafik bunun sebebi de eldeki telefon malesef,yabancı ülkede mesela silah oyunundaki gibi dışarı çıkıp çatır çatır insalari katkediyorlar pubg mıdır nedir bu oyunlar gibi,ve malesef ülkemizde onlar gibi olmaya başladı
TgbHmzz Lazerlimunafik Kesinlikle ya ağır bir ceza gelmeli ya da ne bilim başka bir çözüm insanlar bu kadar kolay öldürülmemeli masum insanlar kadınlar her gün cimayet cinayet
deleted20517 TgbHmzz hepimize ders oldu bu birdaha asla çocuk yaşlı genç erkek kadın farketmez asla kimseye guvenmicem,ben korkudan artık evden çıkamıyorum ya,nerden ne geleceğini bilmeden korkuyla yaşıyoruz ne kadar acı verici
TgbHmzz deleted20517 Kesinlikle öyle ben 33 yaşındayım cocukluğum çok güzeldi komşuluk falan şimdi apartmanda kim var tanımıyorum bile kapıyı açmaya korkuyor insan
Lazerlimunafik deleted20517 Twetter da denk geldim bugün iki grup arasında durduk yere silahlı tartışma çıkıyor bir kurşunla yaraladığı kişileri dönüp tekrar kurşuna dizip gidiyorlar. Çok çok kötü örnek bu tarz oyunlar.
Zeytin-gozz1 Hunilininbirii ben dün izledim haberi ,inanın dünden beri başım çatlıyor. çok derinden etkilendim. Böyle şeref yoksunları ile aynı atmosferi paylaştığımız için utanıyorum …
Grimor88 Adaleti sağlar yasa dışı yollar. Kim yaptiysa eline sağlık. Can veremesin inşallah. Kanser hastasi eşine ve kızına yaşattığının bin katını yaşasın
deleted20517 Grimor88 geride kalan ailesinin yüzü suyu hürmetine rabbim o piçe varya en beterlerini yaşatsin
Aptalllarsizi deleted20517 az bile gemde çok az keşke taksicinin ailesine verilseydi o pislik cani ozaman adalet yerini bulurdu
deleted20517 Aptalllarsizi hiç ellerini o piçin kanıyla kirletmesinler ama varya ölümü mumla arasın o köpek
1ipek1ceren deleted20517 İnşallah doğrudur. Gebersin diycem de gebermek onun için ödül olur sürüm sürüm sürünsün kansız şerefsiz. Yapanların ellerine kollarına sağlık.
hediyenuk İnsan kılığına bürünmüş bu hayvanların kollarını ayaklarını keseceksin, atacaksın kenara ölmemeli. Başkalarına iyilik yapmaya korkar olduk.