neanladinyurdagull dmrmrve Hamilesiniz de ben bu beta sonucuna Acil Acil yazanlarını anlamıyorum ya.En cahil insan bile biliyor 5 ve üstünün gebelik olduğunu neresi acil bunun.Hayırlı olsun…DÜZELTİYORUM YORUMUNUZU GÖRDÜM 0.6 GEBELİK DEĞİLDİR…
nurcanyvz Yaademm benimde öyleydi kimyasal gebelik oldu ama sizin baya gününüz varmis umarım sağlıklı bı gebeliktir hayırlısı olsun hakkınızda 🥰
Twinsisters61 Beta 7 idi doktor artması lazım tam olarak hamilesin diyemeyiz şuan için demişti 2 günde bir arttı ve ikiz çocuklarım oldu 😊 benimde adetime daha vardı
dmrmrve Hamburgerr bende 0.6 yı görünce vardır diye düşündüm ilk çocugumu geç öğrendim ultrasonda belli oldu hemen test yapmamıştım hiç anlamıyorum, peki adetime 11 gün var şu an erken mi acaba hala bir ihtimal olabilir mi?
QueenMom__ dmrmrve ben 6 gün kala 200 kusurlerde beta ile öğrenmiştim, 11 gün çok çok erken. Şuan değere göre gebelik yok ama oluşuyorsa bu günler oluşuyor zaten. Gönlünüzce olsun 🙏
Hamburgerr dmrmrve evet cok erken ben aşılama yaptırdım o yüzden hangi gün tuttuğunu biliyorum ilişkiden 13 gün sonra en erken belli olur