katilcivciv keremaybars aynen öyle oldu bidaha kullanmam, 3 damla zaten bisey olmaz dedikleri ilac cocugumu ne hale soktugunu ben biliyorum
Bebegimm1 irem066 duymadm o markayı ocean var isterseniz onu alın yada pedia d var bana doktor pedia d vermişti onu kullanmıştm
aliana13 irem066 Ay iki gundur bebegim huzursuz geve uyumuyor d vitaminini 2 gundu gece veriyodum megersem ondanmiş siz yazmasaniz anlamicaktim iki gundur geceler zehir bana oysaki kesintisiz sabaha kadar uyurdu bebişim
irem066 aliana13 kaç günlük bebişiniz ben öğlen verıyorum ama bılemedım ya doktora gıdeyım başka bırsey ıstıcem kızlar
heygorl irem066 bebekler 3. Haftadan itibaren dünyaya geldiklerini farkederler ve uykularında ciddi dalgalanmalar olur. Bir de vitamin sabah saatlerinde verilmelidir
Deletedmom_98 irem066 Bebeğinize onu vermeyin O ilaç ağlatıyor çocuğu İçeriğine bakmadınız mı berbat bir içeriği var. Doktorunuzla görüşün bu durumu. Biz doktor önerisiyle ocean kullandık hep 28 aylık hala ocean kullanıyoruz
irem066 Deletedmom_98 ya 2 gün verdim ama bugün sabahtan başladı huzursuzluk bugün vermedım ağlamalar sebepsız uykuya dalamıyor gaz sancısı gıbı yanı ondanmırır
Deletedmom_98 irem066 ondan diyorum ya Karşı komşu ondan veriyordu Çocuk devamlı huzursuz ağlıyordu Benim dediğimi yaptı her gördüğünde dua eder
birannebir keremaybars bende ocean aldımda kaç mg kullanıyorsunuz 4000 olanmı Birde 1 fısmı yapıyorsunuz