ecem1809 irem066 anladım bilemiyorum fakat ben bebeğime ilk 6 ay pedia d İsimli damlayı kullanmıştım. İçerik olarak en temizi demişti doktorumuz. Sağlık ocağından verilen d ve kan vitaminlerini önermedi bana. Şimdi iki yaşında ocean kullanıyorum memnunum 👍🏻
Bebegim3535 irem066 bizde devletin verdiği d vitamini gaz ve huysuzluk yaptı. Doktorumuza danistik evet bazı bebeklerde yapıyor dedi ve değiştirdi. İçeriği temiz değil zatne devletin verdiğinin.
keremaybars katilcivciv ya bide söyledim çevremdekilere bakın bu yapıyor diye de kimse bana inanmadı saçmalama herkes kullanıyor dediler hep
katilcivciv keremaybars aynen öyle oldu bidaha kullanmam, 3 damla zaten bisey olmaz dedikleri ilac cocugumu ne hale soktugunu ben biliyorum
Bebegimm1 irem066 duymadm o markayı ocean var isterseniz onu alın yada pedia d var bana doktor pedia d vermişti onu kullanmıştm
aliana13 irem066 Ay iki gundur bebegim huzursuz geve uyumuyor d vitaminini 2 gundu gece veriyodum megersem ondanmiş siz yazmasaniz anlamicaktim iki gundur geceler zehir bana oysaki kesintisiz sabaha kadar uyurdu bebişim
irem066 aliana13 kaç günlük bebişiniz ben öğlen verıyorum ama bılemedım ya doktora gıdeyım başka bırsey ıstıcem kızlar
heygorl irem066 bebekler 3. Haftadan itibaren dünyaya geldiklerini farkederler ve uykularında ciddi dalgalanmalar olur. Bir de vitamin sabah saatlerinde verilmelidir