kedilibebeli 1 aylık bebeğimin kakısı sümüksü yapıda renginde bi sıkıntı yok kanda yok Hardal renginde ve pütürlü beyaz pütürler var ama 2 gündür sümüksü kıvamda başına gelen oldu mu ?
Bebekbilgen kedilibebeli sürekli ağlama uyumama huzursuzluk var mı? Benimde bir aylık bebeğim dün mukuslu yaptı çok gaz vardı zaten iki üç gündür sürekli ağlıyor gaz sancısı demişlerdi ama mukus da olunca direkt diyet önerdi doktor
Lamraa Benimde o şekilde doktor alerjik bebek olabilir dedi canım annenin diyet yapması lazım ama daha lohusasin kan gelmediği sürece diyet yapma kan gelirse kesin alerjik bebek deriz o zaman diyete başlarsın dedi
kedilibebeli Bebekbilgen dün gece çok huzursuzdu uyumadı karnı şişti gazı var sandık kucakta skinledi sürekli emmek istiyo ama süreki emincede kusuyor geceleri çok korkuyorum Bezide çok doluyor 1′aylık bebeğe göre fazla geldi bana
kedilibebeli Bebekbilgen dün gece çok huzursuzdu uyumadı karnı şişti gazı var sandık kucakta skinledi sürekli emmek istiyo ama süreki emincede kusuyor geceleri çok korkuyorum Bezide çok doluyor 1′aylık bebeğe göre fazla geldi bana
kedilibebeli suheda58 doktorumuza sordum canım normal olduğunu söyledi kan olmadığı sürece normlmiş düzenliyor 8 bucuk aylığız şimdi