Maviim Kızlar akşam tebarekeye gidicem cenaze evine dün bir tanıdığımız vefat etti de. Ne giyilir? Daha önce hiç gitmedim
Soldansoldangeliyorlar Maviim günlük nasıl giyiniyorsanız abartıya kaçmadan öyle giyinin pantolon kazak vb.
ElifZynep54 Oncelikle basiniz sagolsun ama Tebareke değil baş sağlığı olmalı ayrica dediginiz mulk suresi hanim efendi 😂
Neslimmmmm ElifZynep54 şimdi düzeltmeye çalışmakla noldu ikiside aynı şey zaten ha tebareke demiş ha mülk
Maviim ElifZynep54 Ben bana söyleneni söyledim cenaze evinden öyle dediler neyse sorumun cevabı bu değildi yinede teşekkürler dikkate aldım
Neslimmmmm Maviim başınız sağolsun,özellikle bi giyim aramanıza gerek yok bi pantolon bi bluz başınıza bi örtü yeterli
Deletedmom_106 Maviim ne giyilir ? Ünlüler gibi siyah elbise siyah şal siyah gözlük mi diyelim .. ne varsa giy git işte
Maviim Deletedmom_106 Postumdan çekilir misiniz sizin gibi ters konuşan insanın postumda durmasına hiç gerek yok teşekkürler iyi günler. Düzgünce cevap vermeyi bile becerememişsiniz.
Merve-miray Maviim Renkli şeyler giyilmez derler genelde. Koyu bir renk giyinebilirsiniz. Baş örtüsü de alırsınız yanınıza (açıksanız eğer)😊
_Goktugunannesi__ Maviim canım açıksan hafif bol pantolon ve kazak kapalıysan da etek ve kazak veya pantolon kazak koyu dikkat çekici renkler olmamasına dikkat et sadece düğüne mi gelmiş cenazeye mi demesinler sonra
Ogulluana Maviim cidden bazı sorulara anlam veremiyorum sonra linçliyorlar oluyor arkadaşım bunu bilmek çok zor değil bunu tecrübe etmeyene gerek yok genel kültür diye bir şey var
Maviim Ogulluana Ben burda doğup büyümedim buranın kültürüne çok hakim değilim o yüzden sordum yardımcı olursunuz diye. Bir daha buraya herhangi bir soru sorarsam adım …. Değil gerçekten. Herkes laf söylemeye yer arıyor sormadım sayın özür dilerim tamam mı
Binnur_cam Maviim tütülüüü etek giy sen şekerimmmm gözlüğünüde unutma😅 Kız ne giycen bi pantolon bi kazak başınada bi şal tamam işte
Maviim Binnur_cam Ben buranın kültüründe büyümedim bilgim olmadığı için sordum. Teşekkürler öyle yaparım