Ygmr2712 aysegul_my bu damla harika biz bir sürü denedik bunun kadar etkilisini görmedik. Biogai zaten gaza etki falan etmiyor, hikaye. Relaktaz süper
aysegul_my Ygmr2712 aynen bende ilk kulanimda cok etki etmez falan havasindaydm kullandim 1 saat sonra aglama saati olan bebek uyudu cok süper bi damla
aysegul_my ksky aldir rahat etsin yavrucakda sende tok karnına 3 damla sabah 3 damla aksam gece yatmaya yakin veriyodum ben mesela gündüz 10da veriyosam aksamda 10da veriyodum
Ygmr2712 ksky o damla çok iyi kullanın mutlaka gaz durumunda ksky relaktaz çok azı bir damla. Ben çay kaşığına azıcık sütümü sağıp içine damlatıp veriyordum, aklınızda olsun sizin de.
Seliminannesi11 ksky cevapların hepsini okuyamadım ama söyleyen oldu mu bilmiyorum beyaz gürültü açıp biraz kucağında tut hafif dalınca yatağına yatır bir de ağızına emziğini ver kendisini güvende hissetmiyor ondan uykuya geçemiyordur
ksky Seliminannesi11 ilk hafta işe yarıyordu ama artık yaramıyor beyaz gürültü bi günü bi gününü tutmuyo zaten çocuğun bugün maşallahı var emip uyuyor sürekli 😅
ksky mbs4416 zinco diye bi damla kullanıyorum iki gündür elma yapıyla masaj yapıyorum karnına ve ayak altlarına ozamanlara göre şuan çok iyi maşallah diyeyim