Kerem Lütfen yardım perşembe günü 2.ay aşımız var ben gitmeyi düşünmüyorm ama içimde el vermiyor yaptıran anneler çok ağlıyor mu nasıl dayancam bilmiyoru
Cinar_kaya Kerem tabiki gitmelisin onlar için gerekli biz yaptırdık çok zor bi durum ağlaması ama mecbur iğne yapılırken biraz ağlıyor sonra sen kucağına alınca susar 😊 bizde böyle olmuştu bizde 2 ay 18 günlük olduk 🤗
theQueen Obsesifk Verem sol koldan yapılıyor, diğer iki aşı yani Karma, Pnömokok iki bacaktan yapılıyor 😇
theQueen Obsesifk Evet 3 aşı birden yapılıyor 2.ay ☺️ Rotarix yani İshal aşısını da bu ay isteğe bağlı olarak ilk dozunu yaptırırsanız toplamda 3 adet devlet aşısı ve sizin aldığınız rotarix ile beraber 4 adet oluyor 👍🏻 İsteğe bağlı olarak Rotarix i 3.ay da aşı yok diye ilk dozunu 3.ayda da uygulayabilirsiniz 😇 son olarak rotarix ağız yolu ile uygulanan damla gibi bir aşı 👍🏻
Kerem Yaptırdık aşılarınızı ama çok ağlafı yavrum ateşi çıkmadı ama çok huzursuz aşı yapıldı geldik parol verdim şurup zannedersem bugün böle geçicek
Obsesifk [bilinmeyen] nasıl geçti sen kaçta gittin aşı kaçta geldi? Evet öğleden önce yapılması gerekiyormuş mutlaka saatliymiş
Kerem Obsesifk valla berbat geçio bnm ateşi çıkmıo ilaç verdiğim içşn ama zannedersem aşı yerleri ağırdıpı işin çok aşırı ağlıo :(( sabh 9.30 da gittik 10 da aşı yapıldı.
Enesim55 [bilinmeyen] benimde oglum cok agladi gecen hafta gittik kurban oldugum aglamaktan catlayacakti nerdeyse😞
Obsesifk [bilinmeyen] ay yavrum ya bizimkide ağlamaz inşallah insanın gidesi gelmiyor böyle ağlayınca emzirince sakinleşmedimi biz aşıdan sonra hemen emziriyoruz
Cisemmuge Kerem İlerde pişmanlıktan ağlamanızdan daha iyidir. Kızım her aşıda ağladı, ağlıyor, ben de onunla birlikte ağlıyorum belki ama onun iyiliği için olduğunu biliyorum. Çocuğunuzun günahına girmeyin.