606060 Merhaba arkadaslar 4 ay oldu sezeryan olalı iç dikişlerimde ağrı var ve üst dikiş içimle iç dikiş izim aynı değiş üst dikişimin iki parmak üzerinde sertlik var sanırım orası iç dikişler böyle bişe yaşayan varmıdır
gmz1991 606060 3 ay oldu doğum yapalı aynı durum bende de var. Dikiş yerinin üstü iki parmak kadar şiş ve sert hala. Dokununca da acıyo umarım geçer
oylesinebiri_ 606060 16 ay oldu sezeryan olalı bugün kontrole gittim hamileyim daha çok yeni o da doktor ultrasonla bakarken bile ameliyat yerim sızladı hamile lik nasıl gider böyle bilemiyorum artık 😐
Aminehumamoms gmz1991 benimde öyle 1bucuk ay oldu sezeryan olalı iç dikişlerin iyileşmesi 1 yılı bulabilir dediler
gmz1991 Aminehumamoms şişlik ve sertlik var mı sizde de. Şişlik biraz azaldı ama hâlâ var . Sağ tarafta fazla solda pek yok. Dokununca bastırınca acıyo
Aminehumamoms gmz1991 evet var benimde sol tarafın dikişin üst kısmında serlık var dokununca acıyo hatta biraz alt kısımlarına dokununcada acıyo çünkü iç kısımları dikiş atıldıgı için etler birbirine yapıştıgından canımız acıyor
gmz1991 Aminehumamoms 3 ay oldu hâlâ geçmeyince moralim bozuluyo. Bazıları hiç ağrı yaşamadığını söylüyo şaşırıyorum.
Aminehumamoms gmz1991 bende dikiş ağrısı hiç yaşamadım doğum yaptıgımdan beri sadece elimle bastırınca o kısma öyle acıyor siz doğumdan çıkıncada dikiş ağrısı yaşadınızmı
heygorl gmz1991 bünyeden bünyeye, dikenden dikene değişiyor. Şahsen ben de Ağrı yaşamadım ama bazen enfeksiyon gibi durumlar olabiliyor. Doktora görünmenizde fayda var. Bir de üşütmeyin, ağır iş yapmamaya gayret gösterin olduğu kadar 🥹
gmz1991 Aminehumamoms dikişler bikac gün sızladı sonra pek ağrı olmadi ama o üst kısımda oldu sanırım iç dikişler dediginiz gibi
gmz1991 AEgemm yaa sizde de dikişin üst kısmında şişlik ve sertlik var mı dikişin 2 3 parmak üstüne dokununca acıyo o kısımlar. Kontrole gittim sıkıntı yok dedi doktor ama geçmedi hâlâ 4 ay olmak üzere
AEgemm gmz1991 var hatta bazı zamanlar böyle bilye gibi oluuor bazı yerleri benim için de normal dediler. Boyum 1.60 tezgaha falan denk geliyor sürekli acıyor hep.
gmz1991 heygorl doktor sıkıntı yok iyileşme sürecindesin dedi bende de baştaki o ağrılar yok çok şükür ama o bölgeye bastırınca acı oluyo içten bu ne zaman geçer merak ediyorum. Dikiş yerimde sıkıntı yok üst kısmı karnıma doğru olan kısımda acı oluyo
gmz1991 Selsamsa dikiş iziniz mi şiş ve kırmızı? Eğer öyleyse ona keloid deniyo vücut yapısıyla alakaliymiş
gmz1991 AEgemm off aynen bende bi yere çarpacam diye çok korkuyom çok hassas. Bebeğin ayağı carpıyo bazen çok acıyo. Tez zamanda geçer inşallah çok zormuş.