Berfboz Bebeto_Be geçmiş olsun 💐 evet tükürmek dikişleri zorlayabilir canınızı acıtabilir. Bol bol su içmeyi deneyin. Bir süre kan sızıntısı oluyor
Bebeto_Be Sadece 3gün raporluydum zor bi süreç değildi ama ilk günler ağzım kusmuk gibi kanadı meğerse tükürmemek gerekiyormuş ben kan geldikçe tükürdüm oda daha çok arttırıyormuş kanamayı acile gidip durdurmuştum kanamayı başka bi sıkıntı olmadı öyle
Minikprenses_1 Bebeto_Be merhaba zor muydu ameliyat benim de iki tane dişimin olduğu etler tamamen bitmiş gibi 😭 çok korkuyorum zaten dişlerimde zirkonyum kaplama var dişçi en büyük korkularımdan damağa iğne vurulurken acıdı mı sonra hissettiniz mi tamamen uyutupts yapmazlar mı acaba
Bebeto_Be Minikprenses_1 benim anladığım kadarıyla zaten o dişleri kaybedeceğiz ama süreyi uzatmış oluyoruz
Aminezeyneb Minikprenses_1 merhaba benimde zirkonyum kaplama nasıl yaptınız acaba diş eti cekilmesini cbp verirseniz çok sevinirim
Bebeto_Be Damağa iğne yaptı uyuşturdu hiç bişey hissetmedim sadece ağzın sürekli açık olduğu için belki o ağrıya bilir ama acı olmadı