Obd Bebeto_Be diş eti ameliyatı oldm ama dış etlerim şişmişti o yüzden ben ameliyathane falan bekliyordum bildihin dişçi koltuğunda 3 saat içinde yaptı dudaklarımın içine 5 uyuşturucu yaparak
yirmiikikasim23 Bebeto_Be benim sag sol ust etlerden operasyon gecirdim. Eti acip icini temizleyip geri dikmisti hala sizliyo bence bi degisiklik yok
Bebeto_Be Ee011 bi problemim yoktu diş telim çıkmıştı onu taktırmaya gitmiştim diş taşı oluşmuş dediler temizleyince diş kaybı var dediler ön iki dişte dişin kökleri gözüküyordu
ebrubtl Diş etim çekilmişti damaktan parça alıp çekilen diş etime dikildi zordu süreç ama sonrası bir daha çekilmem olmadı 6 ayda bir diş taşlarınızı temizletin oda çekilme yaparmış doktorum söylemişti
Kucukadaminannesiii ebrubtl yıllar önce ben de yaptırmıştım ama malesef benim ki tekrarladı yine açıldı diş aralarım siz nerde yaptırmıştınız
ebrubtl Kucukadaminannesiii Bakırköy’de doktorum çağdaş çağlar laçin İnstagram dan girip bakabilirsiniz operasyonlarına
Ee011 Obd benim de diş etlerim şiş baya kanıyor sızlıyo fırçadan sonra çok fazla diş taşı oluşuyor tel takılacaktı ama takmadı diş kaybı yaşarız dedi
Obd Ee011 diş eti ameliyatı olmak için zaten ilk çürükler cekiliyo dolgu kanal varsa yapiliyo ve sürekli diş taşı temizliği yapıldıktan sonra ameliyat oluyosun benim tedavim 6 ay sürdü
Ee011 Obd aslında ona gittim yaptı ama diş etlerim kötü bölümüne gitmen gerekiyor dedi hani görünürde bana göre çok kötü değil aöa doktor kötü dedi