Kozalak11 Selam kızlar tayin dönemimiz geliyor Siverek ve Cizre yazmayı düşünüyoruz, Siverek memleketime 700 km, Cizre 900 km 😪Siverek veya Cizre hakkinea bilgisi olan yaşayan var mı aramızda ?
Pamuk_bebegim42 Kozalak11 Eşiniz polisse Cizre yoğun biraz askeri personel bilmiyorm Cizre de imkanlar var Siverek hakkında hiçbir bilgim yok Cizre’de yaşanabilir bir yer
beyzadodo Kozalak11 bence esiniz arasin birligini hangisi daha rahatsa oraya gidin onun isi daha etkiliyor evin icini
elcinklc06 Şırnak merkezde 2 yıl yaşadım. Cizre güzel yer. Parklar avm filan var. Çokta pahalı bir yer değil. Ama siverek hakkında bir bilgim yok.
Kozalak11 Atssssss000 nasıl bir yer Siverek? 3yas bebeğim için kreş bulabilir miyim? Hastane imkanları nasıldır? Çarşısı pazarı gezmesi nasıldır? AVM olmasa.bile.buyuk market oturulabilecek.kafe var mıdır??
Kozalak11 yusufum63 nasıl bir yer Siverek? 3yas bebeğim için kreş bulabilir miyim? Hastane imkanları nasıldır? Çarşısı pazarı gezmesi nasıldır? AVM olmasa.bile.buyuk market oturulabilecek.kafe var mıdır??
yusufum63 Kozalak11 siverekteyim şuan kreş var evet. Avm yok ama 50 dk uzaklıkta diyarbakir var oraya gidip geliyoruz. Büyük marketler pek yok çarşısı güzel eşyaları uygun peynir vs pazar baya uygun
uykusuzuykucu Kozalak11 ben cizreliyim gezme yeri avm kafe vs çok seçenek var çokta güzeldir Siverek hakkında bilgim yok malesef
Kozalak11 uykusuzuykucu teşekkür ederim, inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Cizre hakkında hep sıkıntı olarak hastane sorunu var diye duydum ama doğru müdür?
Sekerpare_ Kozalak11 Merhaba siverekteyim öğretmenim bende ama buraya gelin geldim. Bence cizre yerine burası
Kozalak11 Sekerpare_ neden Siverek sizce? Öğretmen arkadaşlarınızla oturabileceğiniz cafe vs var mı? Nasıl vakit geçiriyorsunuz?
minikoglan Kozalak11 cizre güzeldir siverek hakkında pek bilgim yok ben 4 yıldır silopideyim genelde burdakiler hastane için veya gezmek için cizreye giderler. Sadece aşırııı sıcak aşırııı
Kozalak11 minikoglan evet sıcağını bizde duyduk arkadas geçen sene 4 Şubat’ta piknige gitmiştik öyle düşün dedi 😂
Sekerpare_ Kozalak11 Burada hiç arkadaşım yok ama gün geçtikçe gelişiyor. İki bebeğim var o yüzden de şu an pek çıkamıyorum. Ama cizrede polis eşimin kuzeni o demişti onlar da sık sık buraya geliyordu