Ay-Bek ahh ahh sanki beni anlatmışsınız. Zamanla düzelir diyenlere ben o zamana kadar kafayı yemezsem iyidir diye cevap veriyordum. Oğlum 4 aylık 5 buçuk yaşında kızım var. Kızım bebekkende melek gibiydi şimdi de öyle. Ama oğlum doğduğu günden beri ağlıyor kolik bir bebek yeni yeni ağlamaları azaldı. Bende evimin temizliğine düzenine çok dikkat ederdim ama oğlum sağolsun hayatımıza bomba etkisi yaptı resmen. Ne temizliğim kaldı ne düzenim. Bazen öyle bir kaos içinde oluyorum ki kızımı hazırlayıp okula bile götüremiyorum çünkü oğlum hiç susmuyor. Bende bir nebze olsun çözümü şöyle buldum son bir buçuk aydır eve 2 hafta bir yardımcı alıyorum kadının yaptığı temizlik haricinde hiç temizlik yapamıyorum. Yemek işinide akşamları eşim işten gelince oğlanla ilgilenirken ertesi günün yemeğini yapıyorum. Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zormuş. Kendimden geçtim artık en çok kızım için üzülüyorum çok aktif bir anne kızdık sürekli gezerdik aktiviteler yapardık hiç biri kalmadı inşallah bu günlerde geçecek ya sabır diyelim