Kubramomy İki gün önce çenemin altında şişlik farkettim lenf bezlerinin ortasında yarına randevu aldım ama içim içimi yiyor kötü biseyse diye bebeğim daha çok küçük bana bir şey olursa kızıma kim bakicak o kadar korkuyorum ki doktora gitmeye yarın 😥 nolur dua edin bana başına gelen oldumu böyle bir durum acaba 😞😞
lalelikiz Kubramomy tabikide oldu sakin korkma. Enfeksiyon durumunda cikiyor. Doktora git icin rahatlayacaktir. Ayni seyi hem kendimde hem cocugumda yasadim
zynpdyg Kubramomy İnşallah kötü bir şey yoktur aklınıza kötü şeyler getirmeyin iyi düşünün iyi olsun inşallah 🙏🏻 Başıma böyle bir şey gelmedi ama yine de yazmak istedim geçmiş olsun 🌸
yoncaburak Kubramomy ben hasta olunca lenf bezlerim hemen şişer ele gelır yani enfeksıyon durumlarında da oluyor içinize kötü bsey getırmeyın
Kubramomy lalelikiz yarın gidicem ama çok korkuyorum malum googleden yazınca türlü türlü kanserler çıktı karşıma 😞
Leblebi_tozu Kubramomy moral bozmamak için kesinlikle googleden araştırma yapmayın en kötüsünü yazıyor . Ben bir ara her şeyi googleden bakıyordum kafayı yemek üzereydim ,bıraktım bakmıyorum daha ,huzursuzlanırsam direkt acile gidiyorum içim rahat ediyor.
Kubramomy drkrd tam olarak nerede olmuştu sizin benim çenemin alt kısmında beze gibi ceviz büyüklüğünde şişlik oluştu
hanimefendii Kubramomy Korkma benim de bir iki defa oldu. Şimdi bile var. Uçuk çıkarmıştım ondan oldu muhtemelen ☺️ Siz de yakın zamanda hasta olduysanız ya da uçuk çıktıysa ondan olabilir. Kulak ya da boğaz enfeksiyonu geçirdiniz mi yakın zamanda?
hanimefendii Kubramomy evet uçuk çıkınca şişiyor. Doktora gidince bir krem iste ben de öyle yapacağım çabuk geçsin diye. Korkma ama için daha rahat etmesi için görüş tabi doktorla
Cekiyorum_Gulumse Kubramomy lenf bezleri küçücük bi sivilce dahi olsa onun mikrobun çekip şişer. Oğlumun doğuştan iki kulak arkasi minik bezeler ile dolu. Doktorumuz elleme büyütme diyor. Kulak arkasi egzama olunca şişmesin diye hemen krem sürüyorum mesela buyumesinler diye. Ellemeyin doktora gidin tabii ama telaş etmeyin
Cekiyorum_Gulumse Google bende çok bakıyorum ve karnıma ağrılar giriyor sanki orası doktor bizi muayene etmiş oradan medet umuyoruz iyi bisey duymayi bekliyoruz ama sonunda kendimizi boşuna üzüyoruz