Aselincimom Kızlar kullanıp memnun kaldığınız kanguru var mı yaşadığım şehir hep karlı bebek arabası bile getirmedim yanımda bana kanguru fikri verebilirmisiniz kaliteli olsun kemerleri sağlam olsun bekliyorum yardımınızı
Sevensevilen Aselincimom solomonbaby kullandım uzun süre ama rahat edemedim. Karlı yerde kanguru kullanmak riskli değil mi ? Ayağını,Z kayarsa Allah korusun
Demetbulut Aselincimom Solomon baby kullandım oglumn13 aylık olana kadar bende bel fıtığı olmasına rağmen çok rahat ettim
Elifcsut Aselincimom bende babybjörn var artık bebeğim kullanmadığı için satıyorum dilersen iletişime geçersen yardımcı olurum
Aselincimom Sevensevilen riskli evet ama arabaya binene kadar hastaneye bile zor gidiyorum hem bebek hem çantası zor oluyo en azından elimle taşıyacağıma bağlı olur bana diye düşünüyorum
Aselincimom Eloysa trendyoldan baktım da 70 cm altına önermiyoruz demiş siz kaç aylıkken kullandınız bebeğim daha 2 ay 19 günlük
Eloysa Aselincimom baktığınız model toddler olabilir daha büyük bebekler için toddler önerilir bebek beden ile başlayabilirsiniz doğumdan itibaren kullanılabilir. Ben bebek beden kullanıyorum çocuğum 3.5 aylık boyu 65 cm
Aselincimom Gizzzzz-giz bebeğiniz kaç aylık benim ki 2 ay 19 günlük kullanabilirim dimi ilk çocuğum henüz daha kanguru ile ilgili bir bilgim yok bacaklar çok ayrık duruyor görseller de baktığım da bi sıkıntı yaratmaz dimi bacaklar da
Gizzzzz-giz Aselincimom bacaklar m pozisyon olmalı tercih edeceksen ya babybjörn ya ergo baby tercih etmelisin bunlar yenidoğan itibari ile kullanılıyor kızım prematüre udi o zaman bile kullandım yeni doğunca yani şu an 8.5 aylık hala severek kullanıyorum memnun kalıcapına inanıyorum iki markayada bak çocuk duruş bozukluğu olmasın diye bu şekilde olmalı kanguru lar zaten
Demetbulut Aselincimom göreceli bir durum bu ben memnun kalırım başkası kalmaz ama dediğim gibi 13 ay boyunca pazar market yürüyüş vs .. herşeyi yaptım ki 20 günlükken kullanmaya başladı.. bebek arabasini uzun yurumem gerekirse kullandım .. 13 aylıkkken kilosundan dolayı tasiyamamaya başladım .. fikir sormussunuz bende cevap verdim ☺️
Aselincimom Elifcsut teşekkür ederim biraz araştıracağım eğer bu markada karar kılarsam iletişime geçerim ☺️😍