theblackvirgo canim öyle olsa nasilki ilk dogdugunda asitli içecekler yasaklanır gaz olmasın diye balıkta yedikten sonra sütten geçiyor ozaman zehirlenir bu eskiler varya ya çocuğa ne yedirsem bu ne diye soruyor başta onun kafasına uydum bilinçli dedim bebe buscuviti verdim oğlumda yumurta alerjisi çıktı ikimizde diyetteyiz kontrole gidiyoruz diye bis şeyler herşeyde goturulmez diyip duruyorlar oğlum yavaş kilo alıyor başta benimkiler kiloluydu dedi sonra alerjimiz çıkınca olsun sağlıklı olsun diyorlar bir dedikleri ötekini tutmuyor Onlara gelince doktorlar dogrusoyluyor oğluma gelince yalan söylüyorlar mis neyseki artık araştırıp kendim adım adım ilerliyorum gerekirse hergun giderim doktora bu arada eşim asla et harici yemek yemez adam akıllı çok az menemen kızartma makarna ne sarma dolma köfte herşeyi ayrı kaynım soğanlı yemek yemez onunda yediği topalasan 0 parmak yemek çeşidi yemez görümcem deseniz burnu havada kırılgan atarlı ergen lik diyorlar biz sanki ergen olmadık annelerinin ağzına sicsalar ağzını açmaz o derece çok degerliler hepsine ayrı ayriyemekyapar bana gelince yok şunu ver bunu ver ben sebze meyve yoğurt gittim yoğurtta alerji yapmıştı dedi verme ama kendisi en başında yoğurt verdi sonra bide doktora küfür ediyor