ebruozdemr Kızlar merhaba her emzirme sonrası ağızdan gaz çıkarmak zorundamı bebek bazen 10 15 dkk yapıyrm genede çıkmıyor gaz yatırıyorum doğru mu bu
kimbumadam ebruozdemr farklı pozisyonlar dene canım ağzından çıkmazsa bağırsaklara iner oda sancı yapar haliyle midede yakalamak lazım yani
churchil ebruozdemr her zaman gaz olmuyor bence ya eğer yatırdıktan sonra yarım saat içinde uyanmıyorsa yoktur gazı. 5 10 dakikada çıkmayan gaz uyuyup uyanınca çıkıyor bazen
ipekneslisim ebruozdemr ben genelde uyumadan önceleri çıkarmaya çalışıyorum diğer türlü kucakta dururken de çıkarıyor sizinki kaç aylık bide uyuyacak zaman da çıkarmadığı oldu bende uğraşıyorum ama yok yatırıyorum uykusu dağılmasın diye
1cocuksevdasi ebruozdemr bi ara 40 dk olmuştu çıksın diye uğraştım ve çıkardım ama bazende çıkmıyor bende yatırıyorum yan ve yüksek yatırıyorum ama düz olursa Allah korusun kötü olur
ebruozdemr kimbumadam mesala nasl pozisyonlar birde tam olarak ne zaman biter bu gaz sorunu bittikten sonra da gene çıkarmak zorundamyız
ebruozdemr churchil evet az önce oldu çıkardı ama bu seferde uykuya zor dalıyor yani gazını almak için omzuma alınca da uyanıyor oda sorun
churchil ebruozdemr çok zor bu dönem ya bazıları emzirmeden önce çıkarın gazını falan diyolar ama en etkilisi deneyip bulmak işte.
utkummm ebruozdemr ayni dert bizdede var bebegim 10 gunluk daha napicami sasiriyom bi cozum bulabildiniz mi
kimbumadam ebruozdemr dizinin ya da kolunun üstünde yüzüstü mesela Gaz sıkıntısı yaşamıyorsa sorun yok tabi Ama huzursuz ediyorsa çıkarmak gerekiyor
omerbartu1 ebruozdemr emzirmeden sonra gaz cıkarmıyorum acıkcası, kendısı kaldırır kaldırmaz geğiriyor. Genelde mama verdıkten sonra gaz cıkarıyorum.
Deletedmom104 ebruozdemr Ben artık sırtına pıt pıtlamıyorum memede uyuyor bakıyorum uyanmıyor gazı yok uyandığı zaman çıkarıyor kendisi ya da uyandığı zaman sırtını sıvazlayıp pıt pıt vuruyorum en geç 10 dakikada çıkarıyor
1cocuksevdasi Deletedmom104 benimde uyuyup kalıyor ama uyurken çıkartıyorum uykusunda Allah korusun bişey olsa
Deletedmom104 ebruozdemr Yani ben böyle yaptıkça daha rahat uyuyor gibime geliyor özellikle geceleri hiç çıkarmıyorum direkt ağladığında emzirip beşiğine koyuyorum, ikinci sefer ağladığında kaldırdığımda kendisi çıkarıyor
ebruozdemr Deletedmom104 her bebek bir değil kimi kendi çıkarır kimi çıkarmaz ama deneyebiliriz kusma vs olmuyor mu
Deletedmom104 ebruozdemr hayır çok nadir yaşadık kusmayı, beşiğine yatırırken yan yatırıyorum arkasını destekleyip