Minnakordek sizi gerçekten ayakta alkışlıyorum tebrik ediyorum çok güçlü bir kadın olduğunuzu anlayabiliyorum bu dönem gerçekten psikolojiyi bitiriyor çevre baskısı desen haddine düşmeyecek insanlar bile yorum yaparlar benim söyle Bi avantajı var ben herkesten 1000 km ötedeyim , eşim sagolsun bana çok yardımcı oluyor galiba ben tam hirslanmadim çünkü benim hevesim çok kırıldı ama pes etmekte istemedim çünkü hamile halimle kusarken bile pes etmedim sınava o şekil girdim tabi Allah’m vardır herseyde Bi hayir isyan etmedim hiç, görümcemle beraber çalıştık aynı evde o daha ilk alımda atandı başardı,Tabi insanlar doğal olarak bana sen evlisin artık çoğunda var otur bak çocuğuna diye bir sürü yorum geldi takmamaya çalıştım ama çok istiyorum pes etmek istemiyorum kızım için çünkü ben çok yokluk gördüm ekonomik bir özgürlüğüm olsun istiyorum bazen gercektende sizin yaptığınız gibi yapmak gerekiyor çünkü yetişilmez kızım için yeterli hijyeni sağladım mi birde kırılan hevesimi tekrar toparladım mi yoluna koyacağım inşallah aşırı düzenli olmasa da birşeyler olmadı artık…
Siz hangi branşa atandıniz memnun musunuz