Merhaba hanımlar 3 yaşında konuşma gecikmesi olan bir oğlum var kaç kez araştırma hastanesi psikiyatri psikolog doktorlarına götürdüm asla böyle bir tanı konulmadı sadece konuşma gecikmesi var dil terapistisine gitmesi gerekiyor diye annesi olarak oğlumun hal ve hareketlerini gayet iyi biliyorum her şeyi diğer çocuklarla aynı şekilde bir tek konuşmuyor artık son 2 Aydır kelimeler de çıkarmaya başladı bana anne babasına baba her şeyin adını söylemeye başladı sadece cümle kuramıyor bende geç kalmamak adına cümle kurması için tekrar araştırma hastanesine gidip rapor çıkarıp özel eğitim dil terapisine gitmesi için bugün gittim 7 doktor götürdü hiç biri sorun görmedi oğlum da psikiyatriye gittim en son oğlum biraz inatçıdır ve biraz kafası dik bir çocuk doktorun dediklerini inat edip yapmadı bir kaç kolay şey ismiyle çağırma ayağını kaldır zıpla tarzı şeyler burnun nerde ağzın nerde bunların hiç birini doktora ne gösterdi ne de yaptı ve doktor çocuğun da iletişim bozukluğu var yüksek otizm tanısından şüpheleniyorum dedi moralim çok bozuldu kızlar..