isyanhareketi Kızlar oğlum 3 yaşında hasta şu an az önce tir tir tityordu halâ titriyor üşüyorum diyor buz gibi üstünü örttüm aslında oda sıcak ama soğuk havale falan mı bu bilen varmı yardımcı olun lütfen
Mikoiledikonunannesi isyanhareketi sanırım üstü ortulmemesi gerekiyor Allah korusun kötü bişey olmadan hastaneye gidin bence
isyanhareketi 1cerenkayaalp Titremesi biraz geçiyor sonra bi daha başlıyor masaj falan yaptık şimdi ateşine baktım bi daha 37,5 bazen buz gibi bazen ateşi oluyor
isyanhareketi Kbrnhr gece gittik zaten boğazı şişmiş dedi zaten öksürüğü vardı geniz akıntısı falan şuruplarını içti yatmıştık ama böyle oldu az önce işte korktum şu an titremesi geçti ama ateşi çıktı @Mikoiledikonunannesi 1cerenkayaalp
Gizemli_x Bi çocuk üşüyorum dedikten belli bir saat sonra mutlaka ateşi çıkıyor. Benimki de hep öyle olur. Üşütmüştür, şimdi etraf hastalık dolu. Geçmiş olsun, mutlaka ateşini takip edin
Gizemli_x Gizemli_x isyanhareketi Gezen ateşi olabilir enfeksiyon filan varsa. Mesela alnı soğuk, bacakları sıcaktır, 5 dk sonra bacakları iyi sırtı sıcaktır vs. Ama çorapları ayağında olsun. İlaç da vermişsiniz sadece takip edersiniz geçmiş olsun.
Tombikdonerartikcokpahali isyanhareketi yüksek eğer geçmiyor devam ediyorsa acile gidin. Üşüme, titreme maalesef birden ateş çıkartıyor.
aliaras_2022 isyanhareketi iç ateş yükseliyor üzerine soy elini yüzünü yıka sen çıplak yatsın içerinin ısısını da düşür tırnaklarda morluk var mı
isyanhareketi aliaras_2022 dudakları mor üstünü soydum uyumuyorda sallayarak uyutayım dedim uyuyamıyor mu bilmiyorum ama kaç dakika oldu uyumuyor