Zeynep-gerda gunesinayi0301 16 aydır kullanmadığım hiçbişey kalmadı bir sürü boşa paralar harcadım en son homm leke çıkarıcı var onu kullandım ayrıca beyazları için oxi onu aldım inan şuan herşeyi yeni alınmış gibi😊
Zeynep-gerda AyseSertan kesinlikle katılıyorum neden daha önce keşfetmedim diye pişmanım kıza bişeyler yedirdiği zaman yere yada kıyafete döküldüğü zaman eşim çok korkardı çünkü cinnet geçiriyordum şimdi ise amannnn boşver homm var diyorum 😁
neslimecrin gunesinayi0301 Ben sıcak suyun önünde iyice çitiliyorum sonra makineye atıyorum ebebegin kendi bebek tursilini kullanıyorum gayet tertemiz oluyor
arttevhide Kesinlikle silva toz leke çıkarıcısı. Depremde mutfak halım bir ay hasarlı evimde kaldı buzdolabındaki her şey üstüne döküldü yağmur yedi küflendi. Halım bile tertemiz oldu bırakın artık bebiş lekelerini
arttevhide Ben silvaya üyeyim sırf kendim ihtiyaçlarım için kesinlikle reklam değil çok çok memnunum leke çıkarıcısından sizde üye olabilirsiniz daha uyguna geliyor ❤️
kevsercakir gunesinayi0301 e bebeğin leke çıkartıcısı harika videolarda görüyordum geçen aldım iki gün beklemiş olanı bile çıkardı
1cocuksevdasi gunesinayi0301 e bebekte mor kapaklı bi leke çıkarıcı var o güzel çıkartıyor ayrıca zeytinyağlı sabun efsaneee çıtıledin mi hemen çıkıyor deterjan da öyle azıcık citile çıkartıyor
Aysegunes Aybars_seyma evet etkili kesinlikle hatta kıyafette farkında olmadan küflenmişti kaç kere yıkadıysam geçmedi giydirmedim bu leke çıkarıcıyı kullandım geçti sadece bir gece öncesinden sıcak suya tozu döküp eritin zaten kola gibi asitli eriyor kıyafeti bastırın sabahına makinaya atın. Ben bide beyaz renkli siyah hepsini bir kovada beklettim beyazlar daha beyaz renkliler de daha canlandı
ahubeyza Anne-olmak Elitehome tamamen organik üstelik lekeleri çıkartırken renkleri ağrıtmayan toz leke çıkartıcı suyun içine lekeli kıyafeti bırakıp sıcak su döküp biraz karıştırıp bekleyin ben nar lekesini bile çıkarttım citilemeye gerek olmadan Türk kadın bir girişimcinin ürünü harika birşey anneler için ideal
Hgmoms gunesinayi0301 gunesinayi0301 domol leke çıkartıcı sprey, ek gıdaya geçtikten sonra yemek lekelerimizi sadece bu çıkarttı ☺️
bsrbdbks sarilokumumm evet kesinlikle tavsiye ediyorum bende mühendisinoglunda gördüm geçen sene oluşmuş sweatshirtteki yağ kahve lekesini dahi çıkardı gerçekten
snemnemnem https://www.hommbitkisel.com.tr/magaza/sinem-kilic-HOMM144361636 Homm Bitkisel leke çıkarıcılarına güvenebilirsiniz 2 yaşında bebeğim var bende kullanıyorum mükemmel
mamameh gunesinayi0301 e bebeğin bi markası var sürekli görüyordum. Baby me deterjan. Hem tozunu hem sıvısını aldım. Sıvısı işe yaramıyor. Tozu leke çıkarıyor ama kıyafetin rengi soluyor. Beyaz soluklaştı siyah yıllanmış tiftiğimsi bi siyaha dönüştü. Sıcak suda bekletip makinede yıkadım çitileme de yapmamama rağmen leke çıkıyor ama kıyafet kötü oluyor. Ve sadece leke yeri değil komple kıyafet soluklaşıyor
bebekss gunesinayi0301 the elite home çok iyi stoklu alıyorum elimde beyaz sabunla hemen yıkasam çıkıyor ama vaktim olmadığında bu tozla sıcak suya koyup bekletiyorum hiç iz kalmıyor ve kıyafetlere zarar vermiyor