gunesinayi0301 2kiz normal de yıkıyorum ama bebeğim sürekli ağlayan bebek olduğu için bende elimde yikamadan makineye atıyorum o da çıkartmıyor normal de beyaz sabunla yikiyordum
fatma_58 2kiz evet bende önceden direk makinaya atıyordum çıkmıyordu lekeler ama şimdi beyaz sabunla elimde çitileyip atıyorum miss gibi bembeyaz tertemiz oluyor.
mrv__1234 2kiz almayın, hiçbir faydası yok paranız çöp olur, ben aldım hiç çıkarmıyor, anında müdahale önemli, sprey olan Bi tık daha iyi ama eh işte
delirmeceler gunesinayi0301 anında sıcak suya beyaz sabunla çitileyip koyun içinede biraz rendeleyin beklesin 1-2 saat sonra alın atın makineye bembeyaz her leke çıkartıcısını denedim beyaz sabun gibisi yok
ayseee_ gunesinayi0301 e bebeğin toz leke çıkarıcısını kullanıyorum bir gece önceden bekletiyorum sabaha makinaya atıyorum tertemiz oluyorlar, tavsiye ederim
Aysegunes gunesinayi0301 baby mi toz leke çıkarıcı. Dün ilk defa kullandım mükemmel bişi. Beyaz zıbınlardaki kaka çiş ek gıda lekeleri yok oldu hatta renkli kıyafetlerin rengi kendine geldi
kado5518 Bulaşık parlatıcı si ile çıkartıyorum.Lekenin üstüne döküp çamaşır makinasına atıyorum mis gibi oluyor
sarilokumumm gunesinayi0301 mühendisinoğlu sayfasında gördüm kaka için leke çıkarıcı önerdi aldım ve cidden çok iyi çıktı çok çok eski lekelere etki etti ama tam değil istediğim gibi bir leke çıkarıcı buldum ki piyasada olanların hepsini denedim hemen hemen glint herbal clean marka
bsrbdbks sarilokumumm evet kesinlikle tavsiye ediyorum bende mühendisinoglunda gördüm geçen sene oluşmuş sweatshirtteki yağ kahve lekesini dahi çıkardı gerçekten
Anne-olmak Chicco’nun leke çıkarıcı spreyi var Kaka kurumadan üzerine sıkıp makineye kısa yıkamaya atın hemen çıkıyor
ahubeyza Anne-olmak Elitehome tamamen organik üstelik lekeleri çıkartırken renkleri ağrıtmayan toz leke çıkartıcı suyun içine lekeli kıyafeti bırakıp sıcak su döküp biraz karıştırıp bekleyin ben nar lekesini bile çıkarttım citilemeye gerek olmadan Türk kadın bir girişimcinin ürünü harika birşey anneler için ideal
celikseda gunesinayi0301 merhaba ben evde çalışarak homm bitkisel ürünleri satıyorum %100 yerli olan bu ürünler aynı zamanda bitkisel homm bitkiselin leke cikaricisini tavsiye ederim dilerseiz bana özelden dönüş sağlaya biliriniz
Beyzatlass gunesinayi0301 mühendisinoğlu egemen beyin paylaştığı glintbaby bitkisel leke çıkarıcı var bende sipariş ettim yorumlarında da bir tane kötü yok paylaştığı hiçbir ürün adamın boş çıkmıyor bi bak derim baby me kullanıyordum ben anlık kullandığın zaman geçiriyo yoksa yok her zamanda anlık yıkayamıyorshn yani