Mercece12 Berraa_54 kanka şimdi evlenecek kızlar anneni günde kaç kere ararsın diye soruyormuş sende sorsaydın keşke djjdjdjd
Berraa_54 Mercece12 ben bilmiyordummm 😂😂😂 benim aklıma gelmediiii sandım ki kendi hayatımıza bakicaz evimiz ayrı işimiz ayrı olucak ama öyle olmadiii eltimin evi soğuk diye bize geliyorlar kışın burdalar ve ben yaza kadar dayanamıyorum bilsem evlenmezdim evlenmezdimmm ama kocam çok iyi tabi evde rahat yok ve ben rahat bir kadınım baba evinde nasilsam kendi evimde de öyle olmak istiyorum Allah’ım beni böyle sınıyorr işte
yasminmomy poncikbiranne190_ kocam da kocam😂 çok seviyorum herşeyden önce güzel bi eş güzel arkadaş en güzel Baba evet bazen hır gür oluyor ozamanlar nefret ediyor olabilirim ama o benim herşeyim kocam da kocam❤🙏
Aysegunes umay97 kesinlikle öyle.. özellikle bende anne olumca anladım bazı şeyleri. Şuanda tek tutunduğum dalım 6 aylık minicik tüm dünyam olan oğlum oldu. Allah nasip ederse biran önce atanmak istiyorum daha maddi olarak özgüvenli olmak için
feyzaninemresi poncikbiranne190_ kim bazen gıcık olmuyor ki 😂 ama kocam da kocam, bugün başkasıyla evli olsam şu an yaşadığımız bazı zorluklara katlanmazdım muhtemelen, ama kocama sırtımı yasladım mı her şeyin üstesinden geliriz birlikte 🥰
feyzaninemresi Bet25 eşimin adı Ömer, bazen laf arasında Ömer diyince “Ömer ne yaa” diyo, “e senin adın ya hani” diyorum ‘He tamam o zaman’ der o da 🤣🤣 ama biz de aynı, hep sevgili, aşk falan deriz bazen uyuz gıcık derim efendim hayatım der falan öyle yani 😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Avesila iş yeri yakın olduğu için öğlen yemeğini evde yiyor. Geçen gün yoktu yemeği zar zor yedim onsuz yiyemedim. Dünde canımı sıkıyor onu bir kaşık suda boğmak istedim 😁
Avesila Beyninizikullanmakucretsizdir Özet. Birkaç gündür görevde. Özledim, sıkılıyorum, günlerim onsuz oflamak poflamakla geçiyor. Ama göreve gitmeden birkaç gün öncede gel beni boğ diyordu. 😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Avesila evlilik koca çok değişik şeyler ya 😂 eşim bazen şey diyor, senle görüşlerimiz farklı ama 6 yılı da devirdik çok tuhaf bir ikiliyiz der 😆😆
Cpera Kocama çok aşığım seviyorum adı her neyse hislerimin en üstünü yaşıyorum 5 yıldır birbirimizi tanıyoruz 4 yıldır evliyiz 9 aylık kızımız var . Çok mutlu olduğumu düşünüyorum mutlu olduğumu hissediyorum evim huzurlu bana karşı ilgi alakası merhameti düşüncesi hoşuma gidiyor nazik hoş Naif biri anlayışlı biri onu çok seviyorum Beni de çok sevdiğini düşünüyorum evimizde tamamen bir sevgi ponçik ortamı var yani evet aşksa bunun adı aşığım ve bunu yaşıyorum tam anlamıyla.
ElifZynep54 poncikbiranne190_ kocamı çok seviyorum aşığım hemde çok ,bazen dövesim gelsede herseyim o benjm 🥰🥰
bebitonunannesi_ poncikbiranne190_ aşk nasıl açabilir misiniz? Ben eşimi mantığımla seviyorum daha çok
chbib poncikbiranne190_ 4 yıldır evden çalışıyor aşk böceğim ve iki çocuğum var sürekli kocamı klonluyorum düşün o derece aşığım 🥰😂 başka soru?