sirinpatates Kızlar ellerim hamileyken bu şekilde olmaya başladı ilk hamileyken oldu doktora gittik soğuktan çatlama yapıyor nemlendirici kullan dedi madecasol ve bepanthol kremini karıştırıp sürmemi söyledi geçiyor belli Bi zaman sonra tekrar böyle oluyor kizarip yara gibi oluyor kabuk tutuyor kaşıntı yanma yapıyor soğuktan olduğunu düşünmüyorum normal sıvı sabunla elimi yıkarken sorun yok ama bulasik detarjani kullandığımda çok canım yanıyor daha çok kızarıyor eşim sıcak sudan olabilir dedi doktor soğuktan dedi böyle bir şey yaşayan var mı sizce nedendir
merhabacanim sirinpatates benim kol ve bilek kısımlarımda var egzamaya benziyor bu ama tabi bilemedim.Egzamaysa kortizonlu kremsiz geçmez ve acısını kaşıntısını ben bilirim çok zor
Lilaliya sirinpatates devamlı yaşıyorum kaliteli dtrjn kullanın bulasik drtjeni özellikle fairy uzak durun çamaşır suyu uzak durun migros gibi marketlerde nazik eller için bulaşık deterjanı var kullanın derim benim geçti
ilkaay0 sirinpatates Düzenli ve bol bol kremlerini sürmelisin. Bana bulaşık deterjanından olmuş gibi geldi. Bulaşık eldiveni kullan ve ellerini çok fazla suya sokma 🌸
sirinpatates Lilaliya ya detarjandan mi diyorsunuz yani sizinde bu şekilde miydi kendi çatlayıp kanama yapıyor benimki
ledaaanrr sirinpatates bendede var aynı sorun kaşınıyor ve yara oluyor doktor egzama dedi bana doktora görünün bir derim çünkü bende soğuktan deterjandan sanmiştim
sirinpatates ledaaanrr bende deterjan ve egzama olabilir diye düşünüyorum ama kardeşimin ellerinde egzama vardı böyle değildi ama daha çok parmak araları parmaklarında çıkıyordu soyuluyordu o yüzden değildir diye dusundum
Lilaliya sirinpatates kanama çizilme gibi evet aynı deterjandn emin ol eldiven kullan hatta kimyasallardan oluyor ben Dr gittim aynisydi hatta tırnaklarının kenarı bile yarılıp açılıyor ara sıra
sirinpatates Lilaliya ya bende o detarjandan alıyım o zaman makinaya atıyorum bulaşıkları ama mecbur elde yikadigim zamanlarda oluyor
sirinpatates koyunshaun hayir soyulma ve koku yok ilk kizarmaya başlıyor kaşınıyor sonra çatlayıp kanıyor ve kabuk tutuyor
koyunshaun sirinpatates bende oldu ama koku falan oluyordu sonrasında mantar olduğunu anladım kremler falan kullandım geçti belkisizdexe öyledir dedim
refresher Egzama gibi görünüyor. Deterjandan uzak durmaya çalışın, elinizi çok sık devamlı yıkamayın, sabun olarak dove gibi sabunlar daha iyi ayrıca bol bol nemlendirici sürün hiç kuru kalmasın
vaveyla1212 sirinpatates bende de oldu cok suya girmekten ve ozellikle deterjandan oldu eldiven kullanmaya basladim krem ise yaradi ve gecti cok gecmis olsun