durununannitoskosu Kızlar duru isminde kızım var 2. Çocuğum olsa duruya uyumlu isim ne koyarım diye düşünüyorum sürekli, kız ve erkek olarak siz olsaydınız ismini ne koyardınız
Glrmila durununannitoskosu doğmamış çocuğa don biçmiyorum 🙈🤣 inanki düşünecek cok daha mühim şeyler var hayatimda🙈
durununannitoskosu Glrmila O yüzden mi bu platformdasın hshdkdhfj Seni tutan yok düşünmeye devam et canım
Beyzaveduru Benim kızımın adı da duru olur da bir kızım olursa ipek veya inci olmasını isterim. Duru kızım dupduru pamuk gibi onlar da öyle olsun ☺️🥰
Deletedmom_98 durununannitoskosu Anlamca Pırıl Parla Su Alin Baran Beril Berrak Canay Cansel Çisil Ses uyumu olarak Duygu
Avesila durununannitoskosu Hamile misiniz? Değilseniz ortada fol yok yumurta yok isim düşünmeniz garip geldi 😅 İki cinsiyet içinde Deniz olabilir, Derin olabilir. Kız için Su, Berrak olabilir. Erkek için Arın olabilir.
durununannitoskosu Avesila Hamile değilim ve 2. Çocuğu istediğim için isim düşünüyorum fikir alıyorum garip olan yeri neresi tam olarak
Avesila durununannitoskosu Doğmamış çocuğa don biçilmez diye bir laf var o açıdan ama siz bilirsiniz tabii