OrdekYavrusu Tugba5834 bu arada 25 yaşındayım, hamilelikte taş oluştu bende ve taş kanala kaçmış. Ameliyat öncesi ercp oldum anestezisiz. Taşın kanala kaçması sıkıntılı bir durum, sizin de kesenizi aldırmadınızı öneririm
OrdekYavrusu Tugba5834 kaç yaşındasınız? Bir de taşlarınız küçük mü büyük mü, küçükse kanala kaçabilir
OrdekYavrusu Tugba5834 o zaman kanala kaçmaz muhtemelen. Tabi doktor daha iyi bilir. Bu durumda ağrınız falan yoksa ertelenebilir
OrdekYavrusu Tugba5834 benim çamur ve 4 mm taşlar vardı. Aniden ağrım oldu, çok hızlı bir şekilde sarılık oldum
Tugba5834 OrdekYavrusu Anladım geçmiş olsun . Benimde bebeğim var 4 aylık ameliyat desede istemem şuan büyümesi lazım biraz
OrdekYavrusu Tugba5834 ben ameliyat olduğumda bebeğim tam 2 aylıktı. Doktora direttim ağrım kalmadı ameliyatı sonra olayım diye. Doktor kesinlikle müsade etmedi çünkü taşın kanalda olması pankreası etkiliyormuş ve bu da sıkıntılı bir durummuş. Ama ola ki ameliyat olmanız gerekirse endişe etmeyin en fazla 2 gün emzirmezsiniz sonra normal rutine geri dönülüyor
Tugba5834 OrdekYavrusu kanalda olduğu için kabul etmemiş normalde ağrın olmasaydı kanaldada olmasaydı beklerdin aslında hayırlısı
defne1710 Tugba5834 benimde doğumdan sonra çıktı 26 yaşındayım kapalı oldum 8 dikişim var şuan 10 gün oldu ameliyat olalı çok zorlamadı açıkçası ağrısı daha fena 1 taşım vardı 8 mm diğerleri ölçülemeyecek kadar çok ve küçükmüş oldum kurtuldum şükür
cansubrldmr defne1710 mrb geçmiş olsun şuanki yaşantınız nasıl peki yiyeceklerle alakalı bir sorun yaşıyor musunuz acaba?
defne1710 Tugba5834 kapalı açık gibi tamamen kesilmiyor 4 yerden delik açılığ çekiliyor safra kesesi bebek 3 aylıktı işte yeni oldum zaten şuanda da 3 buçuk aylık ama benim sütüm kesildi ağrıdan üzüntüden diye düşünüyorum mamaya başladıl bende aslında 6 aylık olunca en azından ek gıdaya geçer öyle olurum dedim ama olmadı nasip
Tugba5834 defne1710 üzüntüden olabilir bende şuan çok kafama takıyorum keşke kendiliğinden geçse ama buna şükür çok büyük bişey değil çözümü var . Kesikler ne kadar büyüklükte sağ taraftamı hepsi
Tugba5834 OrdekYavrusu bakalım büyüyene kadar kontrole giderim sonra ne denirse öyle yapıcam ama ameliyat dersede başka doktora daha gitmeyi düşünüyorum