Sensen20 Kızlar bu haplari doktor mu yaziyor reçete ile mı alınıyor yoksa direkt gidip eczaneden alabilir miyiz daha önce hiç kullanmadım bilgi verir misiniz birde en iyi markalar hangisi kilo alma gibi etkisi var mı önerilerinizi bekliyorum
Ecrininanasi Sensen20 ben eczaneden almıştım ilk evlendiğim zamanlar yazz kullanıyordum bi problemde olmamıştı bende
Hayat76 Sensen20 yasemin olani 3 yıl kullandım. 4 yıllarda çocuk istedik olmadı megersem çocuğumuz olmuyormuş 🤣🤣
Themom_ Sensen20 direkt eczaneden alabiliyorsunuz benm doktorum yazmıstı 1 kere oda 40 kontrolümde ondan sonra hep bittikce gittim aldım zTen devlet karşılamadığı için yazsada yazmasada para ödüyorsunuz. Zlynda4 kullanıyorm ben
Birdunyabircennetannesi Sensen20 Yazz doğum kontrol hapı kullanıyorum Özel bir ilaç 344₺ aylık eczaneden alıyorum Keşke biraz kilo aldırsa ama 1.5 senedir hiç kilo almadım Ve yan etkileri en az olan ilaç
alparslanbebiko Themom_ merhaba bende çok bacak ağrısı oluştu ve yorgunluk hissediyorum sizde de oldu mu acaba
Pusat2022 Themom_ merhaba doktorum bana da zylenda yazdı adet olmayı bekliyorum başlamak için yan etki gördünüz mü acaba
Musmutlubiri Birdunyabircennetannesi bende şuan bunu kullanıyorum 4 gün oldu başlayalı bazısı ödem attırdı zayıflamıstım demişti gerçekten aşırı ödem attım zatıflatıyo galiba bu ilaç😂😂
Sensen20 Birdunyabircennetannesi en sık duyduğum marka bu peki nasıl kullanacağım hergun atılan bı ilaç mı bu
aysebb butterflyy_ Ne zamandan beri kullanıyorsunuz Zlyndayı memnun musunuz. Başka ek korunma yapıyor musunuz ?
aysebb Themom_ Ne zamandır kullanıyorsunuz Zlyndayı memnun musunuz ? Ek başka korunma yapıyor musunuz
Themom_ alparslanbebiko merhaba hayır hiç biri yok ama dk hapları varis yapabiliyormuş uzun süreli kullanımlarda