kurtege Maviim kız o nasıl diyet ? Akşam bile yulaf yiyecek kadar 😂 çorba falan içseydin . Ölüm diyeti gibi
Maviim kurtege Bi süre öyle ama iyi gidiyorum 4 kilo verdim 1 haftada😁 gündüz sıkı yiyorum sadece akşam çok hafif bi öğün
Lolik Ecrininanasi vegan kokoreç diyorlar baharatlardan dolayı orjinline çok benziyor diyorlar artık yapınca görücem benziyor mu bakalım
Lolik Mefeannesi Tarif bu ama ben tadına bakarak eklemeler yaparım muhtemelen İstiridye mantarıyla yapıcam
Gizemlibirisi kumsal02 haşlanmış tavugum ve suyu var.dun hasladim ama misafire mangal yapınca o kaldiydi.bugun onu nohutlu pirinç pilavı yaparım.dunden tatlım ve corbam var.salata ayran turşu yeter iki çocukla. çok şükür
hayal_perest kumsal02 dünden şakşuka ve karnabahar yemeği var. Akşama da sıcacık şehriye çorbası yapıcam
Lolik Edkus instagramda o kadar çok çıktı ki karşıma kayıtsız kalamadım 😄 ince kıyım mantar sote gibi ama baharatları kokoreç gibi yoğun . Mantarın kıvamıda biraz değişik ya yerken kokoreçimsi oluyor sanırım
ikitosbikannesi Ecrininanasi evet canım kremayı ısıttım çikolata ekledim ganaj yaptım. Üzerinede beyaz çikolata gezdirdim