Lolik kumsal02 bu ara herkesin paylaştığı mantar kokoreç var illa görmüşsünüzdür instagram akışımı ele geçirdi 😂 akşam onu deneyeceğim yanına da ayran yaparım
Beraymom kumsal02 etli kuru fasulye nohtlu pilav salata turşu ayran.dundende kalan tavuklu karnabahr var
lceLady kumsal02 Düşünüyorum 🤯 Kolaya kaçacagım o kesin Kac gündür et tavuk börek kekler yoruldum Eş zaten aksam yemez Corba ve makarna ile geçiştirmeyi düşünüyorum
oglumubeklerken minikkbebegim hahahha bende diyetteyim, tavuk yapicam airfry da ve biraz kırmızı biber kavurdum zeytinyağında fazla yağı süzülsün diye süzgece koydum şimdi o biberi de yoğurtluycam oldu da bitti 😅
153s34 kumsal02 esiminn cani tavuk ciger cekmis ondna yapcam pilavla. Bende dunden kalan kuru fasulyeyi yeriim herhalde. Salata corba tmam 😁😁
Tospikcemil kumsal02 kız misafirliğe geldim kuru fasulye lahana sarması haşhaşlı çörek limonlu kek var
Synmannesi Bende de eşime kızartma karışık kendine tavuk kızartcam pazara gidicem balık da alabilirim uygunsa ve güzelse herkese afiyet olsun canlar
Maviim kumsal02 Kendim diyette olduğum için yulaf ve yoğurt sadece, eşime sebzeli bulgur pilavı yoğurt baharatlı fırın patates. Kızıma yeşil mercimek yemeği yoğurt
kurtege Maviim kız o nasıl diyet ? Akşam bile yulaf yiyecek kadar 😂 çorba falan içseydin . Ölüm diyeti gibi
Beyninizikullanmakucretsizdir Eşim pazardan kefal balığı almış, daha önce hiç yapmamıştım. Tavası mı güzel olur yoksa fırında mı hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️
ikitosbikannesi kumsal02 Mercimek çorbası Pilav Tantuni Salata Turşu İçecek Çayın yanına cocostar pasta
Beyninizikullanmakucretsizdir kumsal02 internetten baktım da boyutları farklı farklı oluyor. Eşimin aldığı balık küçük olanı, uskumru boyutunda öyle küçük yani.
kums kumsal02 önce soğan kavurup salça koyulup sonra ıspanak biraz öyle kavur sonra azcik pirinç Su baharatlar kapağını kapa bitti 😅
anonim33 kumsal02 evet ıspanağı kavur salça koy birdaha kavur biraz pirinç ve istersen baharat koy yemek tamamdır pirinçsiz de yapabilirsin aynı şekilde 🥰