aydnnn Happymommyyi yaa aynı duştan çok saçımı açmaya çalışıyorum, ama nafile ne kadar açtım dersem hep yumak yumak kalıyor, en iyisi kestirmek galiba
tubiiik_ Happymommyyi bıraz buyuyunce düzen oturuyor sadece oyuncak dagınıklıgı kalıyo bırakın evı bok götürsün hepsi gelip gecıcek insan o gunleri özlüyor sonra
Birdunyabircennetannesi Happymommyyi Bebeğin küçükse slingle yapabilirsiniz Benim oğlum 2.5 yaşında birlikte yapıyoruz tabi biraz daha uzun sürüyor Veya eşimle dışarı yolluyorum o sırada yapıyorum Bazen yapamadığım zamanlar tabiki oluyor Mesela hastaydı oğlum ve ev üzerime yıkılacaktı o derece berbattı Çocukla zor evet biliyorum ama mükemmel olamayız olmaya da çalışmayın zaten Ev işi nankördür yapın ertesi gün yine aynı zaten
aydnnn Happymommyyi Hahah😂 benimkisinde bi tarafı uzun bi tarafı kısa, anne karnındaki saçlarının hepsi dökülmedi, benim de kırpık kırpık oldu, altlar kısa üstler kırılmış, en iyisi makineye vurdurmak, gür gelir
Aliceharikalardiyarinda Happymommyyi Bok götürmek ne kelime. Bok bizim evi esir aldı. Boka bağlandık ailecek onsuz yapamıyoruz stockholm sendromu yaşıyoruz bokla 🤣🤣
Eslem123_ Happymommyyi kimsenin ki bnm ki gibi değil çamaşırlar sepetten taşmış banyo ana baba günü olmus en kötüsü de yağmur da yagiyor çamaşır kurmuyor 😔
direnim_ Eslem123_ aynıı durum kaç sepet çamaşır var yıkanıp asılmayı katlanmayı bekleyen bu havada kurumuyor asamıyorum yağmurlu
Liliii Happymommyyi aynısııı zaten yağmur yağacak. Yok şimdi mi aklına geldi bilmem ne o kadar gıcık oluyorumki. Ütü mesela bekliyo hala çocuğu 1 2 saat oyalayamıyor neymiş ailecek beraber oynayalımmış sanki hiç oynayamıyoruz😅 hala bu saate iş var baksana bazen diyorum biri büyümü yaptı bu kız hiç oturamasın hep iş yapsın diye🤣
Happymommyyi Liliii ben bu saatge iş yapsam ufacık sese kalkıyo benimki ajznxn beslenme saati geliyor diye uyumadım
Liliii Happymommyyi benimki de uyandı zaten yanına uzandım da baktım foruma 🤣🤣🤣🤣 uyusun inşallah hemen de ben de sızayım🫠
Birdunyabircennetannesi Happymommyyi Ah çok iyi anlarım sizi haklısınız O lanet hastalık bende de var maalesef Oyun halısı vs kullanabilirsiniz o zaman
aybikreis Happymommyyi Biraz evvel bu konuda bir patladım. Bir tek ben mi rahatsız oluyorum dedim eşime yükseldim çok umursadığını sanmıyorum ama napiyim
burcu0302 Happymommyyi Çöp evden hallice, kendim desen aynaya bakınca kendimden soğuyorum yüzümü yıkamak tek kişisel bakımım onu bile bazen tam yapamıyorum🤦♀️