cokcocuklu Aranızda üçüz büyüten var mi sorum yok sadece süreç nasıl ilerliyor bununla ilgili konusmak istedim zira benim günlerim çok zor geçiyor😔
Sadekahve_ cokcocuklu yardımcı olan kimse yok muu Allahım sabırlar versin benimde ikizler var yanlarında bir tane daha düşünemiyorum 🥴
sonnenchein cokcocuklu ya benim de ikizlerim var başta üçüzdü sonradan birinin kalbi durdu karnımda ikiz devam ettik, şimdi 8 aylıklar bazen kafayı yicek gibi oluyorum üçüz sizinkiler hiç düşünemiyorum 🥲 Allah yardımcınız olsun🙏🏻
cokcocuklu Heymissbon günler geçmiyor resmen bir bebek hic bebek derler o kadar doğruymuş ki bide 5 yasinda bi çocuğum daha var yetişemiyorum yetemiyorum cok zorlanıyorum valla sizin ikizler ne kadarlik
Heymissbon cokcocuklu of off.. yardim eden kimse yok mu peki.. nasil yetiseceksiniz mumkun degil boyle bir sey.. kendinizi paralamaniz lazim.. ucuzler kac aylik.. benimkiler 33 aylik
ebruliebruu Allah yar ve yardımcınız olsun benim ikizler 4 aylık olucak bir hafta sonra cidden çok zorlanıyorum kayın valideme gidicem aşıdan sonra bayramı geçirip dönerim biraz daha ele avuca gelirler inşallah
cokcocuklu sonnenchein sizinkilerin cinsiyeti ne neden kalbi durdu acaba gelisemedi mi hamilelikte bir o kadar zor gecti benim
sonnenchein cokcocuklu bir kız bir erkek, erkek olanın tek yumurtasının kalbi durdu, yiyecek ekmeği yokmuş yavrumun, bir sebep sunmadı doktor
cokcocuklu Asliasafrakif oy masallah kurtarmışlar kendilerini nasıl büyüttünüz yardım edeniniz varmıydı ah görsem ben de o kadar olduklarını 😏