seymage Arkadaşlar bugün 9 aylık oğlumun aşısı vardı sağlık ocağına gittik ebe tartı boyunu ölçtü aşıyı yaptıktan sonra sen bu çocuğu obez mi yapmak istiyorsun dedi nasıl yani dedim çok kilolu dedi karbonhidrat verme dedi merak ediyorum 9 aylık bebiş ler boyu ve kilosu nedir benim ki 10.700 gram
Poncikkkk seymage maşallah allah bağışlasın zaten diş dönemi ve yürümeye başladıktan sonra zayıflıyor çocuklar kilosu normal bence
mehtapppppp seymage kaç kilo doğdu ki ama bence kilosu gayet normal benim oğlum 10 buçuk aylık 8 buçuk kilo :))
ilkaay0 seymage Benim oğlum 8 ay 21 günlük 12 kilo. O ebeye söyle burnunu her şeye sokmasın 😁 gayet iyi kiloları maşallah subhnallah 🧿 bundan sonra kilo alımları durur zaten hareketlendiler 😘
Merve-ggbkn Şeker tarzı şeyler vermiyorsa umursama hayatım. Benimkiside öyleydi hatta şuan 19 aylık 18 kilo düşün yani
Pamukveannesi2 Merve-ggbkn merhaba neyle besliyorsunuz acaba maşallah 🧿 benim bebem 18 aylık 8 buçuk kilo çok zayıf sınırın altında beni emmiyor 3 aylıkken bıraktı ve gece uykusu asla yok gündüz de 1-2 saat kadar zorla uyutuyorum çok hareketi kilo almıyor
livanurvealpinannesi61 Merve-ggbkn sizin persentile göre sınırın üstünde kilosu buda obezite riski var demek benim çocuklarım da abur cubur şeker yemez ama doktor kilosu fazla demişti ikisine de bence dikkat edin
Winner Normal ya, ebe abartmış. Çocuk doktoru daha iyi bilir , onlar pek anlamıyor o konuları. Çok takılmayın o yüzden
seymage Aşırı kilolu deyince korktum daha çok çorba yoğurt kahvaltı tarzında ilerliyorum şeker hiç vermedim daha
Aybarskeriminannesi seymage bence abartmış benim oğlum da 9 aylık 9.330 kg. normal yani sizin bebişin kilosu da
Dilararden O kilo alımı zaten yavaşlayacak, arka arkaya gelen dişler ataklar ile yeme düzeni bozulacak. Yürüme ile de zayıflamaya başlayacak, o yüzden sağlıklı besliyorsanız şu an hiç takılmayın.
Senaaydin seymage gayet normal kilosu benimki de 9 aylık 10 400 gibi bir şey di hiç kilolu diyen olmadı gayet iyi sorun yok dendi
livanurvealpinannesi61 seymage ayına göre kilosu fazla evet bizim 12 aylıkken 10.500 kiloydu doktor hemşire fazla demişti sizin 1 yaş kilosunu geçmiş şuan
Merve-ggbkn livanurvealpinannesi61 yok cnm arastirdik benim ve esiminin bebekligide bu sekildeymis iri bebek olarak geciyor