haticenurrr Mdorukkk bende bilmedigim icin soruyorum internette yazılanlar riski olmadıgı seklinde yani doktora suan gitsem bebegi bosuna kalabalık hastane ortamına sokmus olmam mı
-Gizemli haticenurrr öncelikle Allah şifasınıversin ama burda sorucağınıza götürün haval zaten saniyelik en fazla 1 dakika sürer inşallah havale değildir lütfen hemen hastaneye gidin
haticenurrr Ececiiim hastanede ne yapıyorlar bilmedigim icin soruyorum atesi 15 dakika icinde düstü tepkileri her seyi normal
Mdorukkk haticenurrr hayır tabii canım tetkik falan yaparlar lütfen götür beneği riske atma havale diyorsun sonuçta ….
Birbebeto haticenurrr kalıcı hasar alması mı iyi yoksa kalabalıktan gribel enfeksiyon alması mı? Geçmiş olsun umarım sorun yoktur
gencmom_ haticenurrr eğer havaleyse dün vide o izledim bebeği yan ve düz zemine yatırın diyordu ama aşıdan değil belki mikrop kapmış olabilir bi acile gidin ve tepki vermediğini söyleyin Allah korusun Uyurken bile geçirebilir
Mervetnl haticenurrr beyninde hasar bırakabiliyor mesela. Google sormuşsunuz ama bunu söylememiş sanırım. Gerçekten çocuğunuz bir kriz geçirmiş belli ki 7-8 saniye diyorsunuz tepki vermedi diyorsunuz ve üstüne ilaç verip uyuttuk diyorsunuz. Amacım panikletmek değil ama ben olsam 5 dakika durmam giderim doktora.
Tosbikkkk haticenurrr havale bence bu. Çocuk neden tepkisiz Bi yere 7 saniye baksınki hemen acile götürun
Egenin_pamugu haticenurrr aşının havale yaptığını ilk kez duydum siz 38 Ken ateş düşürücü parol verin hemen çocuk aciline gidin Allah korusun ciddi kalıcı hasarlar olur panik yapmayın ılık duş aldırın soğuk kompres yapın acile gidin çok geçmiş olsun sürekli ölçün ateşini 😐
eda-1amine haticenurrr acile gidin ve bu olanları anlatın havele ise onlar gerekeni yapar havale çok riskli beyni etkiliyor
Emine_55 Canım acile gider misin artık tekrar havale geçirme ihtimali var nörolojik olarak değerlendirmeleri lazım bi hasar almış mı diye bakmaları lazım neyi bekliyorsun eften püften bir şey değil bu
haticenurrr Emine_55 tam havalemi onu betimleyemiyorum zaten uyuyorda olabilir o an kamera vardı odamızda ona bakacağım acil icin yoldayız ayrıca tedbiren