katilcivciv Kizlar ben bir görümce olarak gelinimiz doğurduğunda bebiş icin ne hediye alabilirim? Bebişimize altin bileklik, hastane cikisi, isimli battaniye, bir kac giysi vs aldim.. bebek icin kullanabilecegi baska neler alabilirim? Sizin görümceleriniz neler aldi?
fatma_58 katilcivciv Valla çok düşüncelisiniz daha ne alacaksınız zaten çok güzel şeyler almışsınız benim görümcelerim bi tane bile bişey almadılar büyük görümcem hariç
kahvekokusuu katilcivciv bi tane alt üst pijama almıştı birde gram taktı aynı gramı ve bir pijama takımını aynen iade eder gibi bende verdm 6 ay sonra çocuğu olunca🤭
Egenin_pamugu katilcivciv aşko herşeyi alabilirsin 😁 görümcek gram altın taktı sadece oda ödünç hediye değil, mont alıcam demişti almadı birşey3 ay sonra doğum yapacak emanetini götürcem 😁
Beraninannesii katilcivciv Ana kucağı aldım birde altın taktım. Yine her gittiğimde elim boş gitmem ama 🤗
Ayminaa Kizzz görümce senin gibileri varmiydi benimkiler tek bi takım pijama aldı biri digeride 3 tane zıbın 🤣 ama sen öyle yapma kıymet bilen gelindir insallah
hanimefendii Ayminaa kız o da bişi mi bizimki bir takım elbise aldı. Tek erkek torun ve kardeşinin de ilk çocuğu yani bu arada babalarının ismini vermiştim bi de sorsan ölür biter. Sonra eşim gidip üç çocuğuna da ayrı ayrı takım aldı misafir gelmişti diye. 1 verdi 3 aldı yani. Güle güle kullansınlar tabi o ara biraz sıkışıktık keşke elimizde olsaydı daha güzel hediyeler alsaydık. Ama insan da imkanı varken böyle baştan savma hediye alınca bir zoruna gidiyor yani. Hele de üstüne zorla eşi tarafını küçük bebemle ağırlamamı söyleyince(rica değil) daha da zoruna gidiyor. Ah neyse geçti gitti.
Deniz_kvk Bu herkesin maddiyatina gore degisir bence. Gorumcem oto koltuklu bebek arabasini almisti, ceyrek takti. Kiyafetler, ayakkabi vs. Siz bebefon, atesolcer , kanguru , bebek tartisi gibi seyler de alabilirsiniz :) ornekler
katilcivciv fatma_58 maalesef herkes sansli degil bu konuda. Benimkide bir sey yapmadi ama olsun cokta lazim degil😂 ben onun gibi olmadim gelinimiz evimizin kizi gibidir yegenim icin hersey aparim🤗
Ayminaa katilcivciv yani 🤣 ben kaynanamdanda aynısını gördugum için onları pek garipsemedim sira gelmedi bazen eşim evlatlikmi falan diye düşünüyorum ama mümkün değil sorsan hepsi çok duskun kesin ben istenmeyen gelinim ama herkes oskarlik oynuyor
katilcivciv Egenin_pamugu bütün eksikleri tamamlandi sayilir. o yüzden actim bu postu.. almayi unuttuklari bir seyi bana hatirlatin ben alayim diye fikir istiyorum🤗
katilcivciv Ayminaa allah yardimcin olsun. Bosver canim esinle evinde huzrlu ol kimse karismasin üzemesin gerisi pek te önemli degill bence😂
katilcivciv durukusunannesi_ 😂🙈 ay nasil insanlar, öz be öz yegeni icin aldiklarina insan biraz özenmez mi ya
Beraninannesii katilcivciv Fikir olacaksa eğer eltim doğum yaptı yakın zamanda ona’da bebeği için küpe aldık kız bebekse eğer olabilir 😇