hatceyl Kızlar başlıkta da yazdığım gibi çok sıkı bir diyet ve spor eşliğiyle hiç bozmadan diyeti vermek mümkünmüdür sizce
Laden hatceyl kime anlatsam şok olduğu bir şekilde yaptığım diyetle 8 ayda 50 kilo verebilmiştim. Bir gün bile bozmadan hemde. Günde 2 kez sporda yapıyordum. Bana 5 ayda 45 kilo biraz imkansız ve çok sağlıksız göründü açıkçası. Neredeyse ayda 10 kilo vermekten bahsediyorsunuz. Ki diyette en sık yaşanan şeylerden biri duraksamalardır. Onu kırmak bile günler sürüyor
hatceyl ilaydaaltann_ sarkmaktan da korkuyorum bi yandan ama nefes alamıyorum artık fazla kilodan umarım verebilirim ya
ilaydaaltann_ hatceyl bir diyetisyen ile görüşüp sonra da spor salonuna gidebilirsin sarkmalardan kurtulmak için. O kadar zayıflayanlar var başarırsın bence
hatceyl Laden evet bi ara bende kilo vermiştim tam 3 haftada 8 kilo verdim ama bi süre sonra duraksadı , yaza kadar vermek istiyorum çabalayacağım bunun için umarım dirayetli olabilirim birde siz kilo verince sarkma yaşadınız mı
Laden hatceyl hayır bir gram bile sarkmam olmadı. Sarkacak tüm bölgeler için özel hareket yaptım ben. Kol, göbek, bacak falan. Sanki hep o kilodaymışım gibiydim hiç deforme olmadı vücudumda
morlu_baby hatceyl verilir ben 3 ayda diyet ve sporla 22 kilo vermiştim … şuanda tekrar başladım 6 ay yapmayı düşünüyorum ve 32 kilo vermem lazım .. 1 hafta oldu başlayalı ve bu 1 haftada 3 buçuk kilo verdım 🙅♀️ Bu şekilde gidersem 1 ayda 12 kilo gider hadı 10 kilo de bence mümkün eğer yeni aldığın kiloysa
hatceyl morlu_baby yeni aldığım değil maalesef 2 sene oldu nerdeyse şuan 98 kiloyum bi ara 3 haftada 8 kilo vermiştim şuan sezaryandan dolayı da göbeğimde sarkma var toparlayabilirmiyim acaba
morlu_baby hatceyl gel sarılalım bacım tamam senınle aynıyız benımde 2 sene olan bir kilo ve 97 kiloyum 🥲 1 haftadır başladım 3.5 kilo verdim
aybikreis hatceyl Mümkün değil. Tek öğün ve düşük kalorili beslenerek, spor yaparak 4 ayda 20 verebildim. 45 kilo mümkün değil morbit obez olmak lazım ki 250 gibi kilodan düşülsün
Laden Blackcloud kilo aldıracak bir pirinç tanesi bile yememek… bir kez bile kaçamak yapmadım 8 ay boyunca. Nişanımda boş çatal dişlemiştim hatta😂😂 Çok bilirim gece ağlaya ağlaya uyuduğumu açlıktan. Allahım sabah olsunda kahvaltı edeyim nolur diye ağlardım😂