2prensessannesi4193 Gul_anne en güzeli kumaşcıdan medine ipeği kumas alacaksınız kenarlarını da terzide ufak bi dikiş olacak. Başka türlü bulamazsın
2prensessannesi4193 Gul_anne eyüp fatiha yakın fatihten bulabilirsiniz yada kumaşcı sayfaları var internetten onlara da bakabilirsiniz
ayseee_ Gul_anne size yakın Fatih’te var kumaşçı onun dışında gitme imkanınız varsa Bağcılar da baya kumaşçı var
Mlk026 Gul_anne ben tesettürlü olmadığım halde biliyorum fatih çarşamba tarafında var fevzipaşa caddesinde çarşambaya doğru çıkan yokuşta hem kumaşçı hem de çarşaf eşarp satanlar dolu
153s34 Gul_anne kz eyupte dukkanlara sorsan buyuk esarp bulabilirsin. Bulamazsan gel ben seni gotureyim fatihe oradan al istedgini 😁 ben hep stok yaptm 🤣🤣
KahveliVera Gul_anne fatihte eren kumaş var istediğin herşeyi bulursun ya da amine hannenin dükkanına gidip hazır alabilirsin
_tosbiginannesi_ Gul_anne mansura butik var Instagram’da o sayfada bulabilirsiniz. Önden bağlamalı sufle tarzı şal var kullanımı nasıl bilmiyorum ama tesettüre uygun geldi bana ☺️