Gul_anne Merhaba hanımlar ben ferace kullanıyorum üzerine geniş şal bulamıyorum doğru düzgün bildiğiniz bulabileceğim bir yer var mı? Veya sufle kullanan var mı yapabilir miyim çok istiyorum yardımcı olur musunuz Şimdiden teşekkür ederim 🥰
2prensessannesi4193 Gul_anne en güzeli kumaşcıdan medine ipeği kumas alacaksınız kenarlarını da terzide ufak bi dikiş olacak. Başka türlü bulamazsın
_tosbiginannesi_ Gul_anne mansura butik var Instagram’da o sayfada bulabilirsiniz. Önden bağlamalı sufle tarzı şal var kullanımı nasıl bilmiyorum ama tesettüre uygun geldi bana ☺️
hanimefendii Gul_anne ben önceden diktiriyordum Medine ipeği 40*40 tı galiba hem kalın hem de büyük oluyordu ben eşarp olarak kullanıyordum siz en kolayı bir kumaşçıdan alıp etrafını diktirin istediğiniz gibi olmuş olur. Sufleler çok hoş duruyor evet ama pahalılar biraz kullanmayacaksanız o masrafa girmeyin tavsiyem. Ha kesin takarım derseniz ayrı
2prensessannesi4193 Gul_anne eyüp fatiha yakın fatihten bulabilirsiniz yada kumaşcı sayfaları var internetten onlara da bakabilirsiniz
ayseee_ Gul_anne size yakın Fatih’te var kumaşçı onun dışında gitme imkanınız varsa Bağcılar da baya kumaşçı var
Mlk026 Gul_anne ben tesettürlü olmadığım halde biliyorum fatih çarşamba tarafında var fevzipaşa caddesinde çarşambaya doğru çıkan yokuşta hem kumaşçı hem de çarşaf eşarp satanlar dolu
153s34 Gul_anne kz eyupte dukkanlara sorsan buyuk esarp bulabilirsin. Bulamazsan gel ben seni gotureyim fatihe oradan al istedgini 😁 ben hep stok yaptm 🤣🤣
KahveliVera Gul_anne fatihte eren kumaş var istediğin herşeyi bulursun ya da amine hannenin dükkanına gidip hazır alabilirsin