htice2909 Kızlar dik süpürge almayı düşünüyorum ama şarj derdi olmayan bir süpürge arıyorum şarjlı olsa da uzun dayanıklı bişey olsun istiyorum var mı önerileriniz
Alerjikrinit htice2909 ben Philips kullanıyorum şarjlı kş bence şarjlı olması iyi kablo olayı zorlaştırıyor. 8049 modeli eylülde almıştım memnunum evim dubleks sadece alt katta kullanıyorum baya geniş olmasına rağmen tamamını süpürünce şarjın yarısı gidiyor
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU htice2909 viomi kullanıyoruz annem kız kardeşim kuzenlerim herkese tavsiye ettim herkes çok memnun bizdeki viomi v9 modeli 🦋
Uykusuz-annee htice2909 Ayni yerden Fantom sipariş verdim çatlak geldi parke çizdiğini duydum çekim gücü çok iyi ama sesi fazla iade oldu çatlak gelince tabiki arzum aldım a 101 den fantomdan daha iyi
Uykusuz-annee htice2909 a101 de arzum modeli var onu aldım çok iyi çekiyor seside çok gürültülü değil uygun da
O1Anne Sonbahar01 Media marktan aldım fakir boltx 8365 😊 en güzel özelliği halıya yapışmaması ve başlığına asla saç tüy vs dolanmıyır bu özelliğini çok sevdim güç te 550w 1500 diye geçiyo 2 saatte şarjı ful doluyor eko modda 80 dk kadar gidiyor
Lina099 Fakir inavotör xplus 7286 model çok memnunum Led ışık 2.modda çekimi çok iyi yarım saat gidiyor turboda 15 dk falan.
Lina099 Media markt te görüp beğendim cekimini herkez de onu tavsiye etti . Orda 9500 dü. Ben trendyoldan 8 bine aldım sorunsuz geldi garanti faturası falan