Deletedmom_110 Hilallhicrann 2 çocuğum var gece evi toplamadan bulaşık yerleştirmeden asla uyumam çamaşır vs güne yayarım şükür hiç işim kalmıyor mesela bugün akşamdan çorba yapıcammm yarına hazır olsun meyve püresi yapıcam çocuklara çok pratik oluyor oğlum sürekli kucak ıstıyor şarkı söylüyorum bazen maalesef az ağlıyor oyalıyorum bir şekil
Hilallhicrann Deletedmom_110 gece çatal kaşık sesi hiç yapamam şut sesine uyanır zaten bana çok bağımlı olduğu için yanından ayrıldığımı bile hisseder . Akşamları daha sessiz işler ayarlayayım kendime gürültülüleri gün içinde yapayım en iyisi . İnşallah akşama dermanım kalırsa
Defnegzm Hilallhicrann ttec pro çöp istasyonlu olanını kullanıyorum silme süpürme yapıyor halıyı algılıyor hergün tozunu da boşaltmıyorum istasyonlu olduğu için ayda bir torbasını boşaltıyorum
berikomoms Hilallhicrann evet canım geçiyor zamanla ama sende ona fırsat ver sürekli onunla birlikte oynama ilerleyen zamanlarda
Hilallhicrann alpinanneesi içimi ferahlattınız haklısınız evlatlarımız daha önemli ev işi her türlü olur ama çocuğumuz bu yaşa bir daha gelemeyecek 💖
alpinanneesi Hilallhicrann bazı yorumlara bakıyorum da akşam da ev işi yapmaya çalışma dinlen. Çamaşır bulaşık ben gün içinde bebekle yavaş yavaş yerleştiriyorum yemek oğluma kesin yapr veririm kendimize yapamazsam ya dışardan söylerim ya kahvaltım en kötü evide eşimle pazardan pazara temizleriz güzel silip süpürme haftaiçi süpürge üstten tutarım 2-3 güne yormam kendimi sende öle yap çocuk uyudumu yap iç bir kahve kim geliyor evimize Allah aşkına varsın dağınık olsun yeterki huzurlu sağlıklı olalım
mgokkiliccx Hilallhicrann valla bende her gün bir şeyler yapıyorum diyorum ya oturmaya bile vakit yok iki tane bebekle ama maalesef toplu ve temiz durmuyor ahah canını sıkma valla çocuklarımız mutlu olsun gerisi yalan şuanlık büyüdüklerinde bu hareketleri zaten yapmayacaklar. Engelli bir kardeşim var 8 yaşında ne yürüyor ne konuşuyor annem keşke ayakkabılarını yırtsa oyun oynarken diyor o kadar zor ki bunları düşün eşin anlayışlı mı bir şey diyor mu sana
Hilallhicrann Sare_Baby devamlılığı olmuyor ne yazık ki nasıl motive oluyorsunuz anlamıyorum yani neyi eksik yapıyorum her gün yemek yapabilmeyi bile kendime lüks görüyorum
Sare_Baby Hilallhicrann Evi temiz görmek kızımının temiz yerde emekleyip oynaması düşüncesi yetiyor bana
Hilallhicrann Ozlemdolugan bilmiyordum hep annemden dolu dolu attığını gördüğüm için 😂 bu da küpe olsun kulağıma yoksa alıyor başını gidiyor
merak Hilallhicrann bir an önce artık atanmak istiyorum çocuk küçükken daha kolay olur diye düşünmüştüm
ozge_34 Hilallhicrann Doğru erkeklerin sözüne güven olmaz 😂 bende benim eşime diyorum bi kadın tutalım ona vereceğim parayı sana veririm daha iyi diyor 🤦♀️ Bu erkekler aynı fabrikadan çıkma
Hilallhicrann mgokkiliccx ah canım haklısın hiç bu açıdan düşünmedim .. Allahım şifalar versin inşallah allahtan ümit kesilmez .
Hilallhicrann dmlaasfkgn ayy akşam hiçbir şey yapasım gelmiyor ama demek ki akşamları da bir şeyler yapmak lazım bedenen o kadar yoruyor ki geceye derman kalmıyor. Ama sıkı bir program yapıp dediğiniz gibi işleri akşama da yayıcam çok teşekkürler
Hilallhicrann Cancanlar ne güzel kardeş kardeş oyalanır en azından küçüğünüz . Her fırsatı değerlendirebilsem keşke bende
1Umut Hilallhicrann yatabi ki her bebek aynı değil.Ama benim ki hiç yerinde durmuyor.Anneme çekmiş,oturma huyu yok 😂 Ama yürümeye başlayınca,ya da birşeyleri keşfetmeye başlayınca daha zor olabiliyor tabi.Benim ki eline aldığını çöpe de atıyor.