Cinarsmom55 7,5 aylık bebeğim var. Cinsiyeti erkek. Sanki kilo alıyor sonra boyu uzuyor ve gözüme hep zayıf görünüyor🙈 Sizlerin bebeklerinin boyu kilosu nasıl? Size de hep zayıf mı geliyor bebişiniz🥲
Dorukbebekk Cinarsmom55 9nay 10 günlük oğlum 9 aylıkken 11 kiloydu boyu 78 gözüme zayıf geliyor malesef bnmde
fatma___ Cinarsmom55 benim oğlumda 6 aylık herkes çok zayıf diyor doktor kilosu gayet iyi dedi 8500 kilo 73 cm boy boyu uzun diyorum yok illa tombik değil diyorlar gına geldi bu çevreden çocuklar sağlıklı olsunda önemli. Değil kilo
anne_yiz fatma___ benim kızımda öyle 6 aylık 8 kilo bana normal geliyor ama etraf boğum boğum olsun diyor hatta geçen bir tanıdığımız dedi biz alışmışız boğum boğum çocuklara dedi üzüldüm bende
Minikdederler Benim oğlumda tam 5 aylık 8,3 kg 66 cm boyu. Maşallah tombik duruyor ama boyla alakalı bence de
mehsima Kızım 6 ay 10 günlük boy 69 , kilosu 9 bana normal geliyor ama ilk bebeğim olunca pek de anlamıyorum 😁
Dorukbebekk Betelgeuse_ Benim oğlan zayıf değil sayı olarakda görüntü olarak birz öyle geliyor bana dışardaki insanlar iyi diyor ama
Betelgeuse_ Dorukbebekk ironi yaptım zaten. Kaç kilo olmasını bekliyorsunuz fazla bile. Önemli olan görüntüsü değil sağlığı
Dorukbebekk Betelgeuse_ fazlalığı olduğunu düşünmüyorum oğlum 4 kilo doğdu zaten. Doktorda bir sorun olmadığını söylüyor