Busraeslem Aysgleymn ben içine pijama takımı giydiriyorum ama çok terliyo sadece zıbın giydirmeyi düşünüyorum
Narin Aysgleymn Aldık,90₺ . Sadece 10 dk giydirebildim çok terledi. Tog değerli aldım tabi.İçine sadece zıbınla çok soğuk havada olabilir.Evimizin sıcaklığına göre fazla geldi kısacası.
Ummahanaydn Aysgleymn 2.6 tog oladı sanırım bendeki içine uzun kollu çıtçıtlı badi ve ince alt giydiriyorum üşümeden uyuyor 1 tane almıştım geçen hafta ikincisini aldım dönüşümlü giydiriyorum memnunum
Selcan Aysgleymn ben kullanıyorum canım 1.7 tog. Sadece zibin giydiriyorum ben evimizin ici 22 23 oluyor zaten iyi başka şey giydirince terliyor. Bide kalınlık olarak yeterli geldi bana.
Buse_ 1.7 tog olandan aldım ben odasını gece 23 derece yapıyorum ince alt ve ince uzun kollu giydiriyorum ama üstünde sadece yarım kollu zıbın giydirin yazıyordu 22-24 arası dereceye öyle üşüdü kızım
Aysgleymn Buse_ bende 1.7 tog aldım fakat bana ince geldi sadece zıbın giydirmelik değil gibi emin olamadm burdan bir sormak istedim
Cybelle Buse_ aynen benimki 25 derecede bile usudu icine ince pijama takimi giydiriyorum corap giydirmiyor cogu kisi ama ben usudugunu hissedip giydiriyorum siz?
Deniz_bora Ben ebebekten uyku tulumu aldım Polar bi kumaş aşırı sevdik ve fiyatı da 50 tl idi üşüdüğünü sanmıyorum çok güzel uyanıyor içine de normal gün içinde evde giydiği kıyafetleri duruyor üstüne giydiriyorum
Egesem Aysgleymn en kalını 2.6ydı sanırım değeri içine sadece kısa kollu zıbın giydiriyorum sabaha kadar sıcacık duruyor çok memnunum ev değerini ölçme şansım yok ama kombi 60 70 arası yanıyor
Melisyldz Egesem bnde dun 2.6 olandn aldm bugun denicez bakalim kimi terlettigini falan soylemis ama siz oyle biseyle karsilastnzmi ? 1.7 olanda ince gbi geldi cnku kat kat giydiripte cocugu sıkmakta istemiyorm rahat etmesi lazm soncta
Daisy 2,5 tog olandan aldım memnunum içine de üstüne kısa kollu zıbın altına ince bi tayt giydiriyorum. Ev sıcaklığına bağlı birazda. Bizim 20-23 derece oluyo ev